Στα βουνά της Φθιώτιδας και της Κεντρικής Ελλάδας τα «θηρία» του WRC

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Αυγούστου 2018 08:04 Στα βουνά της Φθιώτιδας και της Κεντρικής Ελλάδας τα «θηρία» του WRC

Δοκιμές στις Ακροπολικές διαδρομές για τα εργοστασιακά της Skoda.

5ημερη παραμονή σε χωριά που βρίσκονται στα βουνά της Φωκίδας, της Φθιώτιδας και της Βοιωτίας έχει προγραμματίσει η εργοστασιακή ομάδα της Skoda που συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, προκειμένου να τεστάρει τα τετρακίνητα «θηρία» της.

Οι δοκιμές ξεκίνησαν από Καρούτες, Παύλιανη και Μαυρολιθάρι (από όπου και οι φωτογραφίες) και επόμενοι σταθμοί είναι οι ειδικές της Λιβαδειάς και το Ρεγγίνι (Παρασκευή 3/8). Στην τελευταία αποστολή θα χρησιμοποιηθούν τα πρώτα 4,5 χιλιόμετρα της Ακροπολικής διαδρομής και ειδικότερα από το εκκλησάκι που βρίσκεται τέσσερα χιλιόµετρα από το Ρεγγίνι προς τα Βασιλικά με τερµατισµό περίπου 500 µέτρα µετά τα νερά και πριν τη διασταύρωση για Καρυά.

Εννοείται ότι για τις δοκιμές και τους ελέγχους παίρνονται όλα τα μέτρα ασφαλείας με επίσημες άδειες για διακοπή της κυκλοφορίας.

Πριν από 15 ημέρες στα ίδια βουνά φιλοξενήθηκε η εργοστασιακή ομάδα της Volkswagen και γενικά η Κεντρική Ελλάδα αποτελεί τον απαραίτητο προορισμό όλων των ευρωπαϊκών ομάδων για την προετοιμασία τους.

Η φυσική υποδομή υπάρχει, λίγη φαντασία και καλή θέληση χρειάζεται για να αξιοποιηθούν προς όφελος της τοπικής οικονομίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση