Ο Κώστας Μπακογιάννης μας προσκαλεί για διακοπές στη Σκύρο και την Εύβοια

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Αυγούστου 2018 15:54 Ο Κώστας Μπακογιάννης μας προσκαλεί για διακοπές στη Σκύρο και την Εύβοια

Ως οικοδεσπότης στην Ανατολική Στερεά και την Εύβοια, ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης προσκαλεί όλον τον κόσμο για διακοπές στην περιοχή ευθύνης του!

Με αφορμή την ανάρτηση στο διαδίκτυο ενός πολύ όμορφου βίντεο από την Εύβοια και την Σκύρο ο Κώστας Μπακογιάννης μας προσκαλεί να επισκεφτούμε τις όμορφες τοποθεσίες τώρα τον Αύγουστο.

"Κάντε ένα διάλειμμα, δείτε το βίντεο και ταξιδέψτε μαζί μας στην Εύβοια και τη Σκύρο!!! Δυο μοναδικοί προορισμοί της Στερεάς Ελλάδας. Τι; Μπήκε ο Αύγουστος κι εσείς ακόμη να έρθετε; Σας περιμένουμε", έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Απολαύστε το:

Η ανάρτηση του κ. Μπακογιάννη:

Η ιδέα ήταν της Marketing Greece και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, που έφτιαξαν αυτό το βίντεο μετά από ένα συναρπαστικό roadtrip, διάρκειας 11 ημερών στα δύο νησιά της Περιφέρειας.

Με περισσότερα από 5 εκατομμύρια Social Media Reach και με πάνω από 310.000 Social Media Engagement, το ταξίδι στην Εύβοια και Σκύρο κατάφερε να κερδίσει την προσοχή του ταξιδιωτικού κοινού από τις πρώτες κιόλας ημέρες. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του Digital ταξιδιού δημιουργήθηκε πλήθος πρωτότυπου φωτογραφικού υλικού, το οποίο βρίσκεται online στο site της Wanderlust Greece και είναι στη διάθεση των τοπικών τουριστικών επιχειρήσεων και φορέων της Στερεάς Ελλάδας για αξιοποίηση του σε ενέργειες προβολής και προώθησης.

Απολαύστε κια την ελληνική έκδοση του video:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση