Ο ΑΕΣ Στυλίδας για το πρόγραμμα δακοκτονίας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 04 Αυγούστου 2018 08:41 Ο ΑΕΣ Στυλίδας για το πρόγραμμα δακοκτονίας

Διαβάστε το ενημερωτικό δελτίο τύπου του Αγροτικού Ελαιουργικού Συνεταιρισμού Στυλίδας για το Πρόγραμμα Δακοκτονίας 2018.

«Ύστερα από συνεχείς οχλήσεις και ερωτήσεις εκ μέρους των ελαιοπαραγωγών, μελών μας και μη, σχετικά με το πρόγραμμα ψεκασμών για το δάκο για το 2018, θέλουμε να πληροφορήσουμε όλους τους εμπλεκομένους τα παρακάτω :

  • Τη φετινή χρονιά η δακοκτονία θα πραγματοποιηθεί από ιδιώτη εργολάβο και όχι από τον Συνεταιρισμό (πρώην Ένωση).
  • Πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι ελαιοπαραγωγοί ότι από νωρίς την άνοιξη είχαμε προτρέψει τους υπευθύνους να γίνει έγκαιρα η πρώτη διαβροχή προκειμένου να έχουμε αίσια αποτελέσματα.
  • Εφιστούμε την προσοχή στους ελαιοπαραγωγούς της περιοχής μας και ειδικά στα μέλη μας, για έλεγχο κατά τη διάρκεια των ψεκασμών, για την ορθή εφαρμογή των πρακτικών δακοκτονίας και τους παροτρύνουμε να καταγγέλλουν στα αρμόδια όργανα παρεκκλίσεις και παραλήψεις που θα υποπέσουν στην αντίληψή τους.

Επισημαίνουμε ότι για όλους εμάς τους εμπλεκομένους στην ελαιοπαραγωγή και μεταποίηση της ελιάς, η δακοκτονία δεν αποτελεί πεδίο κερδοσκοπίας, αλλά απαραίτητη προϋπόθεση για ποιοτικό προϊόν και ικανοποιητικό εισόδημα. Εμείς θα είμαστε παρόντες για να γίνουν όλα όπως αρμόζει χωρίς την παραμικρή έκπτωση».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΝ/ΣΜΟ ΣΤΥΛΙΔΑΣ  
 
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ   ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Προσαρμοσμένη αναζήτηση