Λαμία: Οι πυροσβέστες έσωσαν εγκλωβισμένο ζευγάρι σε χείμαρρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 04 Αυγούστου 2018 09:07 Λαμία: Οι πυροσβέστες έσωσαν εγκλωβισμένο ζευγάρι σε χείμαρρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήταν σε πανικό και δεν μπορούσαν να πουν σε ποιο σημείο είχαν εγκλωβιστεί -  Οι πυροσβέστες έψαχναν σε όλα τα ρέματα για να εντοπίσουν το αυτοκίνητο με τους εγκλωβισμένους!

Περιπέτεια για ζευγάρι από τη Λαμία, το αυτοκίνητο του οποίου παρασύρθηκε από χείμαρρο το γνωστό «Μπεκιόρεμα», που φούσκωσε δημιουργώντας πολλά προβλήματα στην περιοχή γύρω από τη Λυγαριά.

Το ζευγάρι είχε προορισμό τη Σπερχειάδα. Στην είσοδο της Λυγαριάς, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 67χρονος σύζυγος ένα παλιό Toyota Corolla, παρασύρθηκε από το χείμαρρο, εγκλωβίζοντάς τους μέσα σε αυτό τον ίδιο και την 63χρονη γυναίκα του.

Από τον δικαιολογημένο πανικό τους, δεν μπόρεσαν από την αρχή να δώσουν το σωστό στίγμα στους Πυροσβέστες από Αργυροχώρι, Λαμία και ΕΜΑΚ που έσπευσαν κατά μήκος όλο του δρόμου Αμουρίου - Λυγαριάς ψάχνοντας για το συμβάν.

Τελικά το όχημα του Αργυροχωρίου εντόπισε το εγκλωβισμένο ζευγάρι και κατάφεραν να τους βγάλουν σε ασφαλές σημείο. Το σοκ βέβαια ήταν μεγάλο και δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι είχε συμβεί.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει το «Μπεκιόραμα» βρέθηκε στα όρια του στη γέφυρα από την πρωινή (3/8) νεροποντή, δημιουργώντας όμως προβλήματα και στη γύρω περιοχή με πλημμυρισμένους δρόμους και χωράφια.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Λήξη συναγερμού

Λίγο πριν τις 13:30' η Πολιτική Προστασία έδωσε λήξη συναγερμού για τις "τροπικές καταιγίδες", καθώς ο καιρός αλλάζει σημαντικά με νοτιάδες και υψηλές θερμοκρασίες. Το ευχάριστο είναι ότι δεν αναμένεται στην περιοχή μας, εκδήλωση ακραίων φαινομένων και ίσως μπορεί να ληφθεί μέριμνα για την επούλωση των πληγών και κυρίως για τη διόρθωση των προβλημάτων που τις δημιουργούν.

Πάντως από το Σάββατο (4/8) η επιφυλακή επανέρχεται, όμως αυτή τη φορά για τους κινδύνους εκδήλωσης πυρκαγιών...

Προσαρμοσμένη αναζήτηση