Τι είπε στον Κουφοντίνα η Βάσω Λέβα - Γιατί έκρυψε την αλήθεια;

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015 19:20 Τι είπε στον Κουφοντίνα η Βάσω Λέβα - Γιατί έκρυψε την αλήθεια;

Διέψευσε τον ίδιο της τον εαυτό μέσα σε λίγες ώρες η βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Βάσω Λέβα.

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από την επίσκεψή της στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου είδε τον κρατούμενο - απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα, η Βάσω Λέβα σε γραπτή δήλωσή της μεταξύ άλλων αναφέρει:  «Όσο για την επίσκεψη στο νοσοκομείο, αυτή επικεντρώθηκε στη συζήτηση με τους γιατρούς και τον διευθυντή σχετικά με το ιατρικό σκέλος της υπόθεσης, καθώς στις φυλακές Δομοκού δεν υπάρχει μόνιμος γιατρός. Τελευταία μόνο, και μετά από παρέμβασή μας, υπάρχει επισκέπτης γιατρός»

Άλλα έλεγε στο ραδιόφωνο

Λίγες ώρες πριν ξεσπάσει ο θόρυβος και έρθει το θέμα στη βουλή από τη Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό star και την Όλγα Λαθύρη, παραδέχθηκε ότι δεν μίλησε μόνο με τους γιατρούς για την υγεία του, αλλά ενημέρωσε για το νομοσχέδιο τον Κουφοντίνα και ότι καλύπτει τα βασικά αιτήματά τους και τον διαβεβαίωσε ότι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει μέχρι την κατάθεσή του για ψήφιση στη βουλή.

«Εγώ πήγα με όλη την καλή διάθεση να δω την κατάσταση και να διαβεβαιώσω για δυο πράγματα που είχαμε εξαγγείλει. Για την κατάργηση των φυλακών τύπου Γ΄, για πιο ανθρώπινες συνθήκες. Του είπα ακριβώς ποια είναι η προοπτική μας. Μου είπε ότι συμφωνώ, αλλά πρέπει να συνεχίσω μέχρι να κατατεθεί το νομοσχέδιο...», δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας.

Διαβεβαίωσε δε τους δυο απεργούς πείνας ότι «δεν έχουμε καμία πρόθεση να αλλάξουμε την προοπτική μας. Προκρίνουμε το συγκεκριμένο νομοσχέδιο και τις διατάξεις που περιέχονται σε αυτό. Απλά μας είπαν ότι περιμένουν να κατατεθεί. Εμείς προτιθέμεθα Τρίτη - Τετάρτη να κατατεθεί στις επιτροπές...», είπε η κ. Λέβα.

Τέλος η βουλευτής Φθιώτιδας χαρακτήρισε τριτοκοσμικές τις συνθήκες σε ότι αφορά τους τους θαλάμους - κελιά στο νοσοκομείο Λαμίας.

Διαβάστε επίσης:

«Προσοχή να μην κρυώσει ο Κουφοντίνας»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση