Ποιος βουλευτής Φθιώτιδας ακούγεται για τον ανασχηματισμό;

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Αυγούστου 2018 14:24 Ποιος βουλευτής Φθιώτιδας ακούγεται για τον ανασχηματισμό;

Θα συνδυαστεί με την ανακοίνωση εξόδου από τα μνημόνια;…

Άρχισαν να ράβουν κουστούμια κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει του μεταμνημονιακού ανασχηματισμού που ετοιμάζει το Μαξίμου με εντολή πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Νεκτάριου Σαντορινιού ο ανασχηματισμός θα έρθει μετά τον Δεκαπενταύγουστο ίσως κάπου κοντά 20 με 21 Αυγούστου όταν και η χώρα θα βγαίνει από τα μνημόνια, αλλά σίγουρα πριν τη ΔΕΘ.

Το μήνυμα είναι ότι θα μπουν νέα και άφθαρτα πρόσωπα, που έχουν όμως διακριθεί στη στήριξη των κομματικών επιλογών και σε αυτό το σημείο έπεσε το όνομα του Φθιώτη βουλευτή Γιάννη Σαρακιώτη.

Δημοσίευμα μάλιστα του newsbomb.gr, που αναπαράχθηκε από δεκάδες ιστοσελίδες αναφέρει ότι, «έχει πέσει στο τραπέζι και το όνομα του βουλευτή Φθιώτιδας Γιάννη Σαρακιώτη ο οποίος έχει δώσει ‘’μάχες’’ στα τηλεοπτικά πάνελ και η παρουσία του στην επαρχία έχει αναγνωριστεί και έχει θετικό πρόσημο». Πράγματι ο κ. Σαρακιώτης έχει εμφανισθεί σε «δύσκολα» πάνελ ιδιαίτερα μαχητικός και το σημαντικότερο διαβασμένος, αντιμετωπίζοντας δριμείες αντιπολιτευτικές επιθέσεις, ενώ η παρουσία του είναι έντονη σε ολόκληρη τη Φθιώτιδα σε κάθε μεγάλη η μικρή εκδήλωση.

Πολλά θα εξαρτηθούν βέβαια από το πινγκ - πονγκ στα ονόματα των υπουργείων της πρώτης γραμμής, όπου σε πρώτη φάση ακούστηκε για αλλαγή μέχρι και το όνομα του Πάνου Καμμένου αν και εφόσον συμφωνήσει να αφήσει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Ερωτηματικό είναι και η αξιοποίηση σε νέο Υπουργείο του Πάνου Σκουρλέτη που σε αυτή την περίπτωση θα άνοιγε ο δρόμος στην Έφη Αχτσιόγλου. Η υπουργός Εργασίας είναι το αντιπροσωπευτικότερο δείγμα νέου αίματος στα υπουργικά χαρτοφυλάκια.

Κοντός ψαλμός αλληλούια όμως, καθώς απομένουν λιγότερο από 10 ημέρες για τη μεγάλη γιορτή του λαού και ούτε δύο εβδομάδες από την ανακοίνωση της λήξης των μνημονίων… Ίδωμεν!

Προσαρμοσμένη αναζήτηση