«Η ανευθυνότητα και η ανικανότητά τους στοίχισε τη ζωή ενός ανθρώπου…»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Αυγούστου 2018 19:46 «Η ανευθυνότητα και η ανικανότητά τους στοίχισε τη ζωή ενός ανθρώπου…»

Βολές Σταϊκούρα για το τραγικό γεγονός που συνέβη στα Καμένα Βούρλα…

«Δυστυχώς η ανευθυνότητα και η ανικανότητα των αρμόδιων αρχών έφτασε στο σημείο να στοιχίσει τη ζωή ενός διερχόμενου οδηγού, ο οποίος αναζητώντας βοήθεια στο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων το βρήκε κλειστό...», αναφέρει σε δελτίο τύπου – καταγγελία ο Βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας Χρήστος Σταϊκούρας,

«Το τραγικό αυτό περιστατικό», συνεχίζει ο κ. Σταίκούρας «φέρνει ξανά στην επιφάνεια τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Κέντρα Υγείας της χώρας. Πολλά από αυτά μάλιστα, όπως είναι και το Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων, παραμένουν παροπλισμένα με αποτέλεσμα οι ασθενείς να πρέπει να μεταφερθούν στα κοντινότερα νοσοκομεία, με ότι κινδύνους συνεπάγεται αυτή η καθυστέρηση για την υγεία τους, ιδιαίτερα δε για τα έκτακτα περιστατικά».

Ο Φθιώτης βουλευτής υπενθυμίζει την πρόσφατη κοινοβουλευτική του ερώτηση (26.06.2018) με την οποία είχε θίξει το θέμα της λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Καμένων Βούρλων, χωρίς - όπως αναφέρει - να έχει λάβει απάντηση μέχρι και σήμερα.

«Πρέπει επιτέλους οι υπεύθυνοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους για να μην θρηνήσουμε και άλλα θύματα τόσο άδικα», καταλήγει στο δελτίο τύπου ο κ. Σταϊκούρας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση