Ληστεία με όπλο σε σούπερ μάρκετ στα Καμένα Βούρλα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Αυγούστου 2018 16:48 Ληστεία με όπλο σε σούπερ μάρκετ στα Καμένα Βούρλα

Συναγερμός στην αστυνομία για ληστεία που έγινε το βράδυ στο σούπερ μάρκετ Γαλαξίας στα Καμένα Βούρλα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι ληστές χτύπησαν το κατάστημα του "Γαλαξία" που βρίσκεται προς την έξοδο για Άγιο Κωνσταντίνο.

Οι δράστες διέφυγαν με ένα Opel Corsa προς τον Άγιο Κωνσταντίνο από την παλαιά εθνική οδό, ενώ είναι πιθανό να ακολουθούν και συνεργοί με άλλο αυτοκίνητο, ένα μαύρο Toyota Corolla. Επίσης υπάρχουν μαρτυρίες και για ένα Peugeot χρώματος μπορντό.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο ένας από τους ληστές μπήκε στο σούπερ μάρκετ την ώρα που έκλεινε, λίγο πριν τις 10:00΄ το βράδυ. Εκείνη την στιγμή στην είσοδο ήταν ο υπεύθυνος, ενώ οι ταμίες μετρούσαν τα χρήματα.

Ο ληστής, ο οποίος φορούσε ριγέ πουκάμισο και καπέλο τύπου τζόκεϊ, απείλησε με το όπλο τον υπεύθυνο και τις ταμίες, ζητώντας αμέσως τα χρήματα σε άπταιστα Ελληνικά. Πήρε άγνωστο χρηματικό ποσό και αμέσως μετά μπήκε στο αυτοκίνητο όπου τον περίμενε ο συνεργός και έφυγαν προς Άγιο Κωνσταντίνο.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας έχει σημάνει συναγερμός και στήνονται μπλόκα σε όλα τα πιθανά σημεία για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Μέχρι στιγμής, παρά την άμεση κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. και τις εκτεταμένες αναζητήσεις, δεν υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση