Νέα ανεξαρτητοποίηση συμβούλου στο Δήμο Μακρακώμης

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Αυγούστου 2018 17:00 Νέα ανεξαρτητοποίηση συμβούλου στο Δήμο Μακρακώμης

Με σκληρά λόγια αποχώρησε από την παράταξη της πλειοψηφίας ο πρώην Αντιδήμαρχος Αθανάσιος Μαγουλάς.

Απροσδόκητη τροπή πήρε η διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μακρακώμης, καθώς κατά τη διάρκεια της δήλωσε στο Προεδρείο την ανεξαρτητοποίησή του ο πρώην Αντιδήμαρχος Αθανάσιος Μαγουλάς.

Της ανεξαρτητοποίησης, προηγήθηκε ζωηρός διάλογος με το Δήμαρχο Θύμιο Παπαευθυμίου και τον Πρόεδρο του ΔΣ, Κώστα Μέρρα με τον κ. Μαγουλά να καταγγέλλει τη δημοτική αρχή "για υπόθαλψη εγκληματικών ενεργειών" (τραμπουκισμοί που έγιναν σε βάρος δημοτικών συμβούλων και δεν καταγγέλθηκαν) αλλά και για "φασίζουσα νοοτροπία".

Αν και από το Πρόεδρο του ΔΣ ζητήθηκε ψυχραιμία και να μην υπάρχουν τοποθετήσεις εν θερμώ ο κ. Μαγουλάς επέμεινε ευχαριστώντας και για τη μέχρι τώρα συνεργασία τους, τα υπόλοιπα μέλη της δημοτικής παράταξης.

Σημειώνουμε ότι η παραίτηση του κ. Μαγουλά ήταν η 5η για τη δημοτική αρχή, με τις τρεις μάλιστα να έχουν εξελιχθεί σε ανεξαρτητοποιήσεις (Κατσίκας, Κυριόπουλος, Μαγουλάς - Αντικαταστάθηκαν οι Ζήσης και Λιτοσελίτη). Σε αυτή την περίπτωση στο Δήμο Μακρακώμης περνούν άμεσα στην εποχή "Κλεισθένη", καθώς δεν θα υπάρχει απόλυτη πλειοψηφία στη Δημοτική Αρχή.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση