Έργο για την προστασία του Εθνικού Δρυμού Οίτης και του Όρους Καλλιδρόμου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018 10:26 Έργο για την προστασία του Εθνικού Δρυμού Οίτης και του Όρους Καλλιδρόμου

Την προκήρυξη ενός πολύ σημαντικού έργου δημοσίευσε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Πρόκειται γα το έργο «Προστασία φυσικού περιβάλλοντος προτεραιότητας: ρύθμιση πρόσβασης & διαχείριση επισκεπτών και μέτρα αντιπυρικής προστασίας» στα πλαίσια του προγράμματος "ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΔΑΣΩΝ ΚΑΙ ΔΑΣΙΚΩΝ ΑΝΟΙΓΜΑΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΔΡΥΜΟ ΟΙΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΚΑΛΛΙΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (LIFE 11 NAT/GR/1014)” με προϋπολογισμό 195.939,00 ΕΥΡΩ με το ΦΠΑ.

Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν στα πλαίσια της ρύθμισης πρόσβασης και διαχείρισης επισκεπτών και προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος στον Εθνικό Δρυμό Οίτης και στο όρος Καλλίδρομο, της Στερεάς Ελλάδας, αφορούν:

Α. Βελτίωση μονοπατιών,

Β. Θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων,

Γ. Θέσεις χώρων αναψυχής,

Δ. Τοποθέτηση περιπτέρων ενημέρωσης επισκεπτών,

Ε. Τοποθέτηση ενημερωτικών πινακίδων και

ΣΤ. Αντιπυρική προστασία.

Η προθεσμία υποβολής των προσφορών έχει οριστεί η Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 12:00. Η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018 στις 9 το πρωί.

Περίληψη Διακήρυξης

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com