• Εκτύπωση

Φθιώτιδα: Αυτό είναι το όπλο που σκότωσε τον 51χρονο στο καρτέρι για το αγριογούρουνο


- Τον πυροβόλησε συγχωριανός του, νομίζοντας ότι είναι αγριογούρουνο
- Για για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατηγορείται ο 34χρονος
- Για υπόθαλψη εγκληματία κατηγορούνται οι άλλοι τρεις της παρέας


Ομολόγησε τελικά ο 34χρονος από την Κυρτώνη (Κολάκα) Αταλάντης, ότι αυτός πυροβόλησε και σκότωσε τον 51χρονο συγχωριανό του στο καρτέρι που είχαν στήσει το σούρουπο, λίγο έξω από το χωριό.

Σύμφωνα με τη δικογραφία 34χρονος κυνηγός κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια, παράβαση του νόμου για τα όπλα και λαθροθηρία, ενώ οι άλλοι τρεις κυνηγοί της παρέας κατηγορούνται για υπόθαλψη εγκληματία, παράβαση του νόμου για τα όπλα και λαθροθηρία.
Πως έγινε

Ο άτυχος 51χρονος συνήθιζε να περπατάει τα απογεύματα έξω από το χωριό. Είχε ακολουθήσει το γνωστό μονοπάτι που πάει προς το μοναστήρι. Κρατούσε μάλιστα στα χέρια και ένα μικρο πριόνι για να καθαρίζει το μονοπάτι από τα χόρτα και τα κλαδιά.

Όταν επέστρεφε είχε σουρουπώσει για τα καλά. Λίγο πριν φτάσει στο χωριό στη θέση "αεροπορία", πιο πάνω από τη δεξαμενή μια 4μελής ομάδα κυνηγών από το χωριό είχαν στήσει καρτέρι για αγριογούρουνο.

Όταν ο ένας από αυτούς αντιλήφθηκε κάτι να κινείται μέσα στη δασώδη περιοχή, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα ήταν ο 51χρονος συγχωριανός του και πυροβόλησε.

Το οκτάβολο βρήκε τον άτυχο περιπατητή στη κοιλιακή χώρα. Ο ιατροδικαστής είπε ότι ο θάνατος ήταν σχεδόν ακαριαίος.

Οι κυνηγοί αρχικά έπαθαν σοκ. Τελικά αποφάσισαν οι τρεις να φύγουν και να κρύψουν τα όπλα. Ο 34χρονος ανέλαβε να μεταφέρει το θύμα στο κέντρο υγείας. Το ήξερε ότι δεν υπήρχε ελπίδα.

Είπε ότι τον βρήκε τραυματισμένο στο δρόμο και ειδοποίησε και τους άλλους για αν τον κατεβάσουν. Όταν όμως οι αστυνομικοί της ασφάλειας άρχισαν τις ερωτήσεις έπεσε σε αντιφάσεις και τελικά ομολόγησε ότι ήταν η κακιά στιγμή στο καρτέρι για το αγριογούρουνο.

Οι κάτοικοι στην Κυρτώνη είναι σοκαρισμένοι. Από την πρώτη στιγμή έλεγαν ότι ο 51χρονος είναι τόσο φιλήσυχος και αγαπητός, που δεν είχε ποτέ διαφορές με κανένα. Το σενάριο του ατυχήματος έπαιζε από την πρώτη στιγμή , αλλά κάνεις δεν ήθελε να το πιστέψει ότι πήγε τόσο άδικα και ότι τον πυροβόλησαν οι συγχωριανοί του άθελά τους.
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Επικοινωνία  |   Σχετικά  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Επάνω
Copyright © 2010-2020 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB