• Εκτύπωση

Λαμία: Στο μικροσκόπιο των "αδιάφθορων" έχουν μπει τα αρχεία του Νοσοκομείου και του Ληξιαρχείου του Δήμου - ΒΙΝΤΕΟ



Σφράγισαν και κατάσχεσαν το βιβλίο νεογνών της Μαιευτικής Κλινικής του νοσοκομείου Λαμίας οι αστυνομικοί του Τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Τα στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα του LamiaReport είναι συγκλονιστικά και δείχνουν "καραμπινάτη" περίπτωση οργανωμένου κυκλώματος εμπορίας βρεφών.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εσωτερικών Υποθέσεων επέστρεψαν το βράδυ του Σαββάτου στη Λαμία και κατάσχεσαν το βιβλίο νεογνών της Μαιευτικής Κλινικής του νοσοκομείου Λαμίας, το οποίο "σφραγίστηκε" και δόθηκε εντολή να ανοίξει καινούργιο βιβλίο καταγραφής των γεννήσεων.

Στο "μικροσκόπιο" είναι και τα αρχεία του γραφείου κίνησης των ασθενών, καθώς και τα αρχεία του ληξιαρχείου στο δημοτολόγιο του Δήμου Λαμιέων.

Τι αποκάλυψε η έρευνα του LamiaReport:

Την 6ετια 2007 - 2012 στη Λαμία έγιναν 274 γεννήσεις από Βουλγάρες μητέρες, εκ των οποίων οι 107 κατέληξαν σε "νόμιμες" υιοθεσίες.

Ο αριθμός όμως των παιδιών που έχουν δοθεί για "υιοθεσία" πρέπει να είναι μεγαλύτερος, αφού υπάρχουν και περιπτώσεις όπως της μικρής Μαρίας, που ενώ δόθηκαν για υιοθεσία, στα αρχεία του δήμου εκκρεμούν, αφού επάνω στη ληξιαρχική πράξη ο υπάλληλος σημειώνει ότι εκκρεμεί δικαστική απόφαση.



ΕΤΟΣ

ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ
 
ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ
ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ

ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ
ΠΑΙΔΙΩΝ
2007 899 43 13
2008 959 51 18
2009 1066 51 24
2010 902 77 33
2011 769 28 16
2012 673 24 3
Σύνολο   274 107


Τα παραπάνω στοιχεία αποκάλυψε το LamiaReport και τα επιβεβαίωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος του Δήμου Λαμιέων Σωτήρης Κουτσοβέλης στην κάμερα.

Δείτε το βίντεο:





Υπάρχει μεγάλη "ουρά" στην υπόθεση, δεν είναι μόνο αυτές οι ύποπτες γεννήσεις

<< Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που μπορεί να φαίνονται καθ΄ όλα νόμιμες και "καθαρές" γεννήσεις αλλά να μην είναι...>> είπε στο LamiaReport πηγή που είναι σε θέση να γνωρίζει.

<< Μπορεί να πάει να γεννήσει μια Βουλγάρα ή άλλη γυναίκα σε οποιοδήποτε νοσοκομείο ή κλινική και το παιδί να πάρει πιστοποιητικό κατευθείαν στο όνομα της ανάδοχης οικογένειας, εάν υπάρχει συμφωνία από πριν και το κύκλωμα έχει τις κατάλληλες άκρες....αυτό μόνο με τεστ DNA μπορεί να αποδειχθεί...>>, ανάφερε χαρακτηριστικά .

Η Δ/ντρια της Γυναικολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Λαμίας Αναστασία Φούκα μιλώντας στο LamiaReport, τόνισε ότι σε όλες τις περιπτώσεις ακολουθήθηκε η διαδικασία που προβλέπει ο νόμος και ότι όλα τα στοιχεία είναι στην διάθεση των αρχών.

Μας είπε επίσης ότι αρκετές είναι οι φορές που η αστυνομία στο παρελθόν είχε ζητήσει στοιχεία για κάποιες ύποπτες περιπτώσεις.

Δείτε το βίντεο:



Για τα στοιχεία της έρευνας που έκανε μίλησε στη κρατική Γερμανική Τηλεόραση ZDF ο δημοσιογράφος του LamiaReport  Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ο οποίος έκανε λόγο για υπόθεση με μεγάλη ουρά και για "καραμπινάτη" περίπτωση κυκλώματος εμπορίας βρεφών.





Διαβάστε επίσης:

Τραγική ιστορία Βουλγάρας μητέρας - Όλα οδηγούν σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών που δρούσε στη Φθιώτιδα - ΒΙΝΤΕΟ


Διαβάστε την ανάρτηση του LamiaReport για την εξάρθρωση κυκλώματος εμπορίας βρεφών - Στη Λαμία συνελλήφθη ο αρχηγός του κυκλώματος - Συλλήψεις από τη Ιντερπόλ






Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB