Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συγκλονίζει ο Ινιέστα για την κατάθλιψη! "Περίμενα το βράδυ για να πάρω το χάπι" - video

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018 10:37 Συγκλονίζει ο Ινιέστα για την κατάθλιψη! "Περίμενα το βράδυ για να πάρω το χάπι" - video

Έχοντας κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα του με τη Μπαρτσελόνα και την Εθνική Ισπανίας, ο Αντρές Ινιέστα εξομολογήθηκε τη "μάχη" του με την κατάθλιψη, εξηγώντας ότι μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα για τον καθένα.

Αντιμέτωπος με την κατάθλιψη ήταν ο Αντρές Ινιέστα ακόμη και στις καλύτερες περιόδους του στη Μπαρτσελόνα, όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος ο έμπειρος μέσος σε συνέντευξή του στην Ιαπωνία.

Οι δηλώσεις του Ινιέστα

«Οι άνθρωποι βρίσκουν νόημα στο κίνητρο. Σε μια κατάσταση που δεν έχεις κίνητρο, δεν αισθάνεσαι τίποτα. Ευχόμουν να έρθει η νύχτα για να μπορέσω να πάρω το χάπι και να ξεκουραστώ.

Όταν υποφέρεις από κατάθλιψη, δεν είσαι ο εαυτός σου. Όταν είσαι τόσο ευάλωτος, είναι δύσκολο να ελέγξεις τις στιγμές της ζωής. Είχα κατάθλιψη, αλλά όλοι έχουμε περάσει κάποια στιγμή στην ζωή μας, έτσι δεν είναι;

Είχα πολλά προσωπικά προβλήματα που είχαν συσσωρευτεί, επίσης είχα και αρκετά σωματικά προβλήματα, ένιωσα εύθραυστος. Το συναίσθημα του γκολ έφερε όλες τις θετικές λέξεις από το λεξικό».

Πηγή: newsit.gr