Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λιποαναρρόφηση 4D - Ανόρθωση γλουτών

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Μαΐου 2020 19:27 Λιποαναρρόφηση 4D - Ανόρθωση γλουτών

Γράφει ο Πλαστικός Χειρουργός Νώντας Καποσίτας M.D,PhD.

Η λιποαναρρόφηση 4D μεταβάλλει το σχήμα του σώματος κυκλικά και λέγεται και λιποαναρρόφηση 360ο.Η ανάρρωση είναι γρήγορη και δεν υπάρχει πόνος μετεγχειρητικά. Οι φωτογραφίες είναι 6 μήνες μετά την επέμβαση. Ο Δρ Καποσίτας χειρουργεί σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κύπρο.

Λιποαναρρόφηση 4D,ανόρθωση γλουτών

Η λιποαναρρόφηση έχει σκοπό να αφαιρέσει το λίπος από διάφορα σημεία του σώματος. Η αφαίρεση γίνεται μέσω μικρής κάνουλας 3 mm.Το λίπος που αφαιρείται μέσω αρνητικής πίεσης καταλήγει σε ένα δοχείο κενού και συλλέγεται.Το λίπος αυτό είναι αποστειρωμένο και μπορεί να χρησιμοπιοηθεί για τις ανάγκες της επέμβασης.Τα σημεία που μπορούμε να κάνουμε λιποαναρρόφηση είναι:

1.Το ανδρικό στήθος-γυναικομαστία
2.Η περιοχή της κοιλιάς
3.Η περιοχή των γλουτών,των μηρών,οι γάμπες,το διπλοσάγονο,η πλάτη,οι βραχίονες.

Η λογική της επέμβασης της λιποαναρρόφησης εξελίχθηκε τα τελευταία χρόνια και σήμερα μπορούμε να διαμορφώσουμε το σώμα σε 360ο.Είναι η κυκλική λιποαναρρόφηση που αλλάζει το σχήμα του σώματος τόσο στο πρόσθιο όσο και στο οπίσθιο τμήμα.Αυτή η λογική ονομάζεται 4D High definition λίποαναρρόφηση

Στο πρόσθιο τμήμα δημιουργούμε τα six packs και στο οπίσθιο τμήμα την ανόρθωση γλουτών που λέγεται brazilian butt lift-bbl.Στο πρόσθιο τμήμα κάνουμε γλυπτική στους μύς της κοιλίας για να δημιουργήσουμε τα 6-packs ενώ στο οπίσθιο τμήμα αναδημιουργούμε τους γλουτούς για να πάρει την εικόνα του τελικού S.Η επέμβαση γίνεται με γενική αναισθησία και την επομένη ημέρα ο χειρουργημένος επιστρέφει στο σπίτι.

Λιποαναρρόφηση 4D-ανάρρωση-κίνδυνοι

Η συγκεκριμένη μέθοδος δεν έχει προβλήματα όταν η επιλογή των υποψηφίων γίνεται με σωστά ιατρικά κριτήρια Υπάρχει πρήξιμο μετά την επέμβαση που υποχωρεί αλλά και οι μελανιές υποχωρούν σχετικά γρήγορα. Η επέμβαση δεν συνοδεύεται από πόνο.

Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από περιπτώσεις 4D λιποαναρρόφησης στο photo gallery του Δρ Νώντα Καποσίτα.

 

Νώντας Καποσίτας M.D,PhD
Πλαστικός χειρουργός
Εξειδικευθείς στο University of Illinois at Chicago, USA
Διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών

https://kapositas.gr