Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυξητική στήθους - Δείτε εικόνες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020 08:06 Αυξητική στήθους - Δείτε εικόνες

Γράφει ο Πλαστικός Χειρουργός Νώντας Καποσίτας M.D,PhD.

Η αυξητική στήθους γίνεται με ενθέματα σιλικόνης και ονομάζεται και προσθετική στήθους.Η ανάρρωση της πλαστικής στήθους δεν έχει πόνο με την νέα μέθοδο Over-expanded.Οι τρόποι της αυξητικής στήθους που διαλέγει ο κάθε πλαστικός είναι διαφορετικός και τα αποτελέσματα φαίνονται από την φωτογραφίες πριν και μετά.Τα ενθέματα του στήθους που χρησιμοποιούμε μας έχουν δείξει οτι διάρκεια τους είναι πάνω από 20 χρόνια.Την επέμβαση της πλαστικής στήθους την κάνουμε σε Αθήνα,Θεσσαλονίκη,Κύπρο

Αυξητική στήθους φωτογραφίες και επέμβαση

Η αυξητική στήθους ανήκει στην ομάδα των πλαστικών επεμβάσεων του στήθους που είναι γνωστές σαν πλαστική στήθους.Η επέμβαση της προσθετικής στήθους όπως αλλιώς λέγεται έχει αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια.

Οι γυναίκες που είναι υποψήφιες για την επέμβαση της αύξησης του στήθους είναι αυτές με μικρό στήθος,με ασυμμετρία στήθους,με σωληνωτούς μαστούς και αυτές με μικρό στήθος που άδειασε μετά τις εγκυμοσύνες.

Στην κατηγορία ανήκουν και οι γυναίκες με cup c στήθος που μετά την εγκυμοσύνη άδειασε και εμφάνισε παράλληλα μια μικρή πτώση.Στην τελευταία κατηγορία ίσως απαιτηθεί και μια μικρή ανόρθωση στήθους.

Τα ενθέματα που χρησιμοποιοώ προσωπικά είναι αμερικάνικα συνεκτικής σιλικόνης Cohesive I,II της εταιρίας Mentor.

Η κάθε περίπτωση αυξητικής στήθους είναι διαφορετική και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται. Η κάθε γυναίκα έχει την δικιά της ανατομία και διαφορετικές επιθυμίες σχετικά με το μέγεθος του στήθους. Συνιστώ στις ενδιαφερόμενες να έχουν μαζί τους στο πρώτο μας ραντεβού φωτογραφίες με στήθος που θα ήθελαν να έχουν μετά την επέμβαση.Αυτό με βοηθάει να κατανοήσω την λογική της κάθε γυναίκας και αναλόγως βάσει των μετρήσεων που κάνουμε στο ιατρείο να δούμε πιο μέγεθος θα ήταν καταλληλότερο.

Η επέμβαση της προσθετικής στήθους γίνεται μόνο από πλαστικούς χειρουργούς. Ο κάθε πλαστικός επιλέγει τον τρόπο που θα κάνει την επέμβαση. Πολλές γυναίκες έχουν ακούσει ότι η επέμβαση πονάει πολύ.

Από το 2000 που κάνουμε την επέμβαση της αυξητικής στήθους με την μέθοδο over-expanded έχουμε δει σε περισσότερες από 2000 περιπτώσεις ότι το 90-95% δεν παίρνει παρά 1-3 Depon μετά την επέμβαση και οι χειρουργημένες οδηγούν την 4ή ημέρα.

Από το αρχείο του Νώντα Καποσίτα

Μπορείτε να δείτε το πλούσιο photo Gallery του Δρ Νώντα Καποσίτα κάνοντας κλικ εδώ

και

να διαβάσετε αναλυτικά για την αυξητική στήθους κάνοντας κλικ εδω

 

Νώντας Καποσίτας M.D,PhD
Πλαστικός χειρουργός
Εξειδικευθείς στο University of Illinois at Chicago, USA
Διδάκτωρ της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών

https://kapositas.gr