• Εκτύπωση

Έκλεισε η Λέσχη του ΤΕΙ Στερεάς στη Λαμία - Χωρίς φαγητό πάνω από δυο χιλιάδες φοιτητέςΚραυγή αγωνίας από τους φοιτητές - Έκλεισε η λέσχη του ΤΕΙ στη Λαμία - "Κάντε κάτι είμαστε λίγο πριν το λουκέτο"


Λίγο πριν την κατάρρευση βρίσκεται το ΤΕΙ Στερεάς, το οποίο δεν μπορεί πλέον να ανταποκριθεί και να καλύψει τις βασικές λειτουργικές του ανάγκες.

Από την Παρασκευή έκλεισε η λέσχη του ΤΕΙ στη Λαμία, όπως διαβάζουμε στην σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε, λόγω μη σύμβασης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι το ΤΕΙ οφείλει πολλά χρήματα στον ανάδοχο, καθώς και σε άλλους προμηθευτές.

Η οικονομική κατάσταση είναι τραγική, αφού μετά από την εφαρμογή του σχεδίου "Αθηνά" και τη συγχώνευση των ΤΕΙ Λαμίας και Χαλκίδας, μπλόκαραν τα πάντα.

Βαδίζουμε προς το τέλος του 2014, κι όμως, όσο κι αν αυτό ακούγεται παράλογο, το νέο ΤΕΙ Στερεάς δεν κατάφερε ποτέ να έχει προϋπολογισμό, συνεπώς και χρήματα, λόγω "αμαρτιών" του παρελθόντος στο ΤΕΙ Χαλκίδας.

Έτσι δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για τα βασικά. Όπως μας αναφέρει σε καταγγελία του φοιτητής πέρα από το κλείσιμο της Λέσχης, δεν υπάρχει πλέον συνεργείο καθαρισμού, ο κλιματισμός στο μεγάλο αμφιθέατρο δεν λειτουργεί και υπάρχουν πολλά ακόμη προβλήματα που αναζητούν λύση.

"Κάντε κάτι όσο είναι καιρός. Είμαστε λίγο πριν το λουκέτο. Φανταστείτε τι θα γίνει μόλις ξεκινήσουν τα μαθήματα", αναφέρει χαρακτηριστικά στην καταγγελία του ο φοιτητής.


Διαβάστε την Ανακοίνωση του Συλλόγου Σπουδαστών του ΤΕΙ Λαμίας:

«Η ανευθυνότητα και η ανικανότητα της διοίκησης του τεχνολογικού εκπαιδευτικού ιδρύματος Στερεάς Ελλάδας σήμερα έφθασε στο ζενίθ της!!! Σήμερα μετά από κακές πολιτικές και κακές οικονομικές διαχειρίσεις - ισομοιράσματα μεταξύ των διοικούντων - η φοιτητική λέσχη σίτισης έκλεισε !!! Πάνω απο 2000 φοιτητές έμειναν χωρίς φαγητό για να μπορούν κάποιοι να έχουν οδοιπορικά μετακινήσεις και διάφορα άλλα επιδόματα εις βάρος των φοιτητών !!! Ο σύλλογος σπουδαστών ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας απαιτεί να αναλάβει η διοίκηση τις ευθύνες της αλλιώς θα προβούμε σε ισχυρές κινητοποιήσεις !!!! Απαιτούμε τα όσα δικαιούμαστε και θα τα διεκδικήσουμε ακόμα και αν το τίμημα είναι να χαθεί κάποιο εξάμηνο ή η εισαγωγή των νεοεισαχθέντων !!!!!»

Με εκτίμηση Δ.Σ. ΣΤΕΦ-ΣΕΥΠ

Διαβάστε επίσης:

Επιστολή "καταπέλτης" στον Υπουργό για την κατάσταση στο ΤΕΙ Στερεάς


Την άμεση σύγκληση του Συμβουλίου του ΤΕΙ Στερεάς ζητά ο Γιώργος Γιόφτσος


Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Επικοινωνία  |   Σχετικά  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Επάνω
Copyright © 2010-2021 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB