• Εκτύπωση

Δεν έπρεπε να κλείσει τη Λέσχη η εταιρία που τα "οικονομούσε" λέει η Διοίκηση του ΤΕΙ ΣτερεάςΔεν έπρεπε να κλείσει έτσι ξαφνικά. Η σύμβαση έληγε στις 30 Σεπτεμβρίου. Μέσα στην κρίση τα τελευταία 5 χρόνια έβαλε στα ταμεία της 6 εκατ. ευρώ, αναφέρει μεταξύ άλλων η διοίκηση του ΤΕΙ στερεάς για την εταιρία, που έκλεισε τη Λέσχη αιφνιδιαστικά την περασμένη Παρασκευή.

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΤΕΙ Στερεάς:

Είναι γνωστό ότι ή βεβιασμένη και χωρίς σωστό προγραμματισμό διαδικασία συνένωσης των δύο Ιδρυμάτων (πρώην ΤΕΙ Λαμίας και πρώην ΤΕΙ Χαλκίδας), προκάλεσε πολλαπλά προβλήματα και δυσλειτουργίες στο νεοσύστατο ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, για τη λύση των οποίων καταβάλλονται υπέρμετρες προσπάθειες από τη Διοίκηση και όλα τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Σχετικά με το θέμα της σίτισης θέλουμε να σας γνωστοποιήσουμε τα ακόλουθα:

1. Η ανακοίνωση για το κλείσιμο του εστιατορίου ήταν εντελώς αιφνιδιαστική, αυθαίρετη, απροειδοποίητη και ανεξήγητη. Ενώ αναμένονταν μέσα σε λίγες μόνο μέρες να εξοφληθεί οικονομικά κάθε οφειλή στην εταιρεία, η επιχείρηση εντελώς αυθαίρετα έκλεισε το εστιατόριο .
2. Η επιχείρηση δεν είχε κανένα λόγο και καμία αιτία να κλείσει το εστιατόριο, ενώ λειτουργούσε κανονικά, από 1-9-2014 μέχρι την 5-9-2014 και εξυπηρετούσε την σίτιση των φοιτητών. Η ανάρτηση – ανακοίνωση εκ μέρους της εταιρίας στην είσοδο του εστιατορίου ότι «κλείνει λόγω μη σύμβασης» δεν είναι ακριβής διότι σύμβαση υπάρχει και λήγει στις 30-9-2014.
3. Ενημερώνουμε επίσης ότι, η εν λόγω επικερδής ιδιωτική επιχείρηση έχει αναλάβει την σίτιση των φοιτητών, και ενώ η οικονομία της χώρας είναι σε μεγάλη κρίση, αυτή εισέπραξε και έβαλε στα ταμεία της το ποσό των έξι εκατομμυρίων ευρώ (6.000.000 ευρώ την τελευταία 5 ετία), μόνο από την σίτιση των φοιτητών του πρώην ΤΕΙ Λαμίας
4. Η επιχείρηση δεν επέδειξε την οφειλόμενη στους φοιτητές κοινωνική ευαισθησία αδιαφορώντας πλήρως, με την έναρξη της ακαδημαϊκής περιόδου, για τις ανάγκες των φοιτητών για σίτιση.
5. Ενώ λοιπόν αναμένονταν μέσα σε λίγες μέρες να εξοφληθεί οικονομικά κάθε οφειλή στην εταιρεία, παρόλα τα οικονομικά και διαχειριστικά προβλήματα που είναι γνωστό ότι αντιμετωπίζει το Ίδρυμα, η επιχείρηση εντελώς αυθαίρετα έκλεισε το εστιατόριο.
6. Η Διοίκηση του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας έχει προβεί ήδη σε όλες τις ενέργειες για την οικονομική τακτοποίηση της επιχείρησης και δεσμεύεται δια των οργάνων της ότι θα τακτοποιηθεί έγκαιρα και εμπρόθεσμα κάθε οφειλή προς αυτή.
7. Η επιλογή της χρονικής περιόδου για τη δημιουργία θέματος σχετικά με την σίτιση των φοιτητών είναι ατυχής και δημιουργεί εντυπώσεις για εξυπηρέτηση σκοπιμοτήτων, οι οποίες λόγω των προεκλογικών διεργασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη στο ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, συντείνουν στην δημιουργία κλίματος όξυνσης και αναταραχής σε βάρος της Διοίκησης του ΤΕΙ.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΤΕΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Διαβάστε επίσης:

ΤΕΙ Στερεάς....Ντροπή !!!

Έκλεισε η Λέσχη του ΤΕΙ Στερεάς στη Λαμία - Χωρίς φαγητό πάνω από δυο χιλιάδες φοιτητές

Επιστολή "καταπέλτης" στον Υπουργό για την κατάσταση στο ΤΕΙ Στερεάς

Την άμεση σύγκληση του Συμβουλίου του ΤΕΙ Στερεάς ζητά ο Γιώργος Γιόφτσος


Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Επικοινωνία  |   Σχετικά  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Επάνω
Copyright © 2010-2021 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB