• Εκτύπωση

Χωρίς φαγητό χιλιάδες φοιτητές - Κραυγή αγωνίας έξω από τη λέσχη του ΤΕΙ που έκλεισε (ΒΙΝΤΕΟ)


Η λέσχη του ΤΕΙ όπου έτρωγαν χιλιάδες φοιτητές από την Παρασκευή έβαλε αιφνιδιαστικά λουκέτο, αφού η διοίκηση του ΤΕΙ δεν φρόντισε έγκαιρα να ανανεώσει τη σύμβαση (διαβάστε σχετικά).

Από την πλευρά της η διοίκηση του ΤΕΙ υποστηρίζει ότι κακώς η εταιρία έκλεισε τη λέσχη, αφού η σύμβαση ήταν μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2014 (διαβάστε σχετικά).

Η ανάδοχος εταιρεία δηλώνει ότι η σύμβαση έληξε στις 31/8/2014 και η διοίκηση του ΤΕΙ φέρει την απόλυτη ευθύνη για ότι έγινε, αφού το γνώριζε και δεν προχώρησε σε νέο διαγωνισμό (διαβάστε σχετικά).

Θύματα οι φοιτητές και οι οικογένειές τους που βρίσκονται σε απόγνωση. Υπάρχουν φοιτητές που μένουν νηστικοί αφού οι οικογένειές τους αδυνατούν να διαθέσουν περισσότερα χρήματα, λέει στην κάμερα του LamiaReport, ο εκπρόσωπος των φοιτητών.

Σήμερα το μεσημέρι πολλοί από τους φοιτητές βρέθηκαν έξω από την κλειστή λέσχη για να διαμαρτυρηθούν ζητώντας από τη διοίκηση να βρει άμεσα λύση. Μάλιστα για λίγα λεπτά έκλεισαν συμβολικά το δρόμο.

Δείτε το βίντεο:






Καταγγελία Συλλόγου Σπουδαστών ΣΤΕΦ-ΣΕΥΠ ΤΕΙ Λαμίας

Η Διοίκηση του ΤΕΙ, μας δείχνει ακόμα μια φορά πόσο ανεύθυνα προσπαθεί να λειτουργήσει το ίδρυμα.Τη Πεμπτη 4/9/2014 ήταν η τελευταία μέρα λειτουργίας της λέσχης σίτισης των φοιτητών. Από το προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος ο Σύλλογος Σπουδαστών φωνάζει για τις εκκρεμότητες του Τει που ήταν βέβαιο ότι θα μας οδηγήσουν σ΄αυτά τα αποτελέσματα. Αντί,λοιπόν η Διοίκηση να ενεργήσει ώστε να ανανεωθεί η σύμβαση της λέσχης σίτισης, όλο το καλοκαίρι προσπαθούσε να "εκβιάσει" και να ελέγξει τον Σύλλογο Σπουδαστών και την διεξαγωγή των φοιτητικών εκλογών ώστε να σωπάσει κάθε φωνή αντίδρασης και διαφωνίας . Για άλλη μια φορά άφησε εκτεθειμένους τους φοιτητές και μας έδειξε την αδιαφορία της σε ένα θέμα τόσο σημαντικό.Υπάρχουν αρκετοί φοιτητές που προσθέτουν ένα ακόμα οικονομικό έξοδο στις οικογένειές τους την ώρα που το καθηγητικό καθεστώς πληρώνεται ακόμα και τα μεταφορικά του για τις μετακινήσεις του. Απαιτούμε από τη Διοίκηση του ΤΕΙ ,τους τοπικούς φορείς και το Υπουργείο Παιδείας να λύσουν άμεσα το θέμα ώστε να συνεχίσουν οι φοιτητές να σιτίζονται δωρεάν και αφού λυθεί το θέμα να παραιτηθούν αφού είναι ανίκανοι να διοικήσουν το ΤΕΙ. Σε μια χώρα η παιδεία -μόρφωση είναι από τα πιο σημαντικά αγαθά που πρέπει να προσφέρονται στους νέους και δυστυχώς υπάρχουν ακόμα αυτοί που αυτοαποκαλούνται " ακαδημαϊκοί εκπαιδευτικοί" για να την ξεφτιλίζουν καθημερινά με την ανευθυνότητά τους.

Με εκτίμηση,
Δ.Σ ΣΤΕΦ-ΣΕΥΠ


 
Δείτε φώτο:











 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB