• Εκτύπωση

Η απάντηση της εταιρείας στη διοίκηση του ΤΕΙ για το κλείσιμο της Λέσχης στη Λαμία


Η ανάδοχος εταιρεία με ανακοίνωσή της απαντά στις κατηγορίες της διοίκησης του ΤΕΙ, τονίζοντας ότι την αποκλειστική ευθύνη για ότι έγινε την έχει η διοίκηση η οποία γνώριζε ότι η σύμβαση λήγει στις 31/8/2014 και δεν προχώρησε σε νέο διαγωνισμό.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση - απάντηση της αναδόχου εταιρείας:

Η Διοίκηση του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας στην προσπάθειά της να μετατοπίσει στην εταιρεία μας την ευθύνη που αποκλειστικά της ανήκει για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο τομέας της σίτισης στο Ίδρυμα και με σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων προέβη σε ανακοίνωση, η οποία μόνο ως επικοινωνιακό τρικ δύναται να εκληφθεί. Συγκεκριμένα :

1. Οι οφειλές του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας προς την εταιρεία μας σε καμία περίπτωση δεν σχετίζονται με τη διακοπή της λειτουργίας των φοιτητικών εστιατορίων στη Λαμία, την Άμφισσα και το Καρπενήσι. Ο ανάδοχος υποχρεούται να διακόψει την παροχή σίτισης μετά τη λήξη του χρόνου ισχύος της σχετικής σύμβασης. Η Διοίκηση του Τ.Ε.Ι. είχε ενημερωθεί πλήρως από την εταιρεία μας για την επελθούσα ήδη και αναγκαία εκ του νόμου διακοπή της λειτουργίας των εστιατορίων. Επισημαίνουμε ότι η σίτιση στα Παραρτήματα Χαλκίδας και Θήβας εξακολουθεί να παρέχεται από την εταιρεία μας, παρά το δυσβάστακτο ύψος των οφειλών του Ιδρύματος από ήδη παρασχεθείσες υπηρεσίες εστίασης.

2. Είναι περισσότερο από αυτονόητο ότι η Διοίκηση του Ιδρύματος γνώριζε επακριβώς τον χρόνο λήξης της σύμβασης και την αδυναμία της εταιρείας να συνεχίσει την παροχή υπηρεσιών σίτισης χωρίς να της έχει ανατεθεί εκ νέου η σχετική υπηρεσία. Δε νοείται άγνοια της Διοίκησης αναφορικά με τον χρόνο λήξης σύμβασης, την οποία η ίδια έχει υπογράψει.

3. Από πλήθος επισήμων εγγράφων που φέρουν τις υπογραφές των αρμοδίων οργάνων του Ιδρύματος προκύπτει ευθέως ότι η σύμβαση έληξε την 31-08-2014.

4. Η διενέργεια διαγωνιστικής διαδικασίας για την ανάδειξη αναδόχου είναι αποκλειστική ευθύνη και αρμοδιότητα της Διοίκησης, η οποία γνωρίζει και σε κάθε περίπτωση οφείλει να γνωρίζει τις σχετικές διαδικασίες.

5. Οι αναφορές σε δήθεν πλουτισμό της εταιρείας μας αποσκοπούν αποκλειστικά σε αναστροφή του κλίματος και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.

6. Η απαίτηση της Διοίκησης για παροχή εκ μέρους της εταιρείας μας υπηρεσιών εστίασης εν είδη «δωρεάς», χωρίς να έχει υπογραφεί νέα σύμβαση, χωρίς να έχει κινηθεί καμία νόμιμη διαδικασία για νέα ανάθεση της υπηρεσίας και ενώ η εταιρεία εξαιτίας των συσσωρευμένων εδώ και ενάμιση έτος οφειλών του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας προς αυτήν βρίσκεται προ της οικονομικής της κατάρρευσης συνιστούν άνευ προηγουμένου πρόκληση και υπέρβαση των εσκαμμένων.

7. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο της μαζικής εστίασης 40 και πλέον έτη, διάστημα κατά το οποίο έχει υλοποιήσει με απόλυτη επιτυχία πλήθος ανάλογων συμβάσεων. Η ανακοίνωση της Διοίκησης του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας συνιστά δυσφήμηση εναντίον της εταιρείας μας, ρητά δε επιφυλασσόμαστε για περαιτέρω ενέργειες.

Η νομική σύμβουλος της αναδόχου
Παρασκευή Παπανικολάου




Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB