• Εκτύπωση

Ξηλώνονται οι παράνομες διαφημιστικές πινακίδες στη Στερεά


Νέα σύσκεψη για το θέμα των παράνομων υπαίθριων διαφημίσεων, υπό την προεδρεία της Γενικής Γραμματέως της Περιφέρειας κ. Κατερίνας Διαμαντοπούλου, πραγματοποιήθηκε χθες (23-9-2010) στα γραφεία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Γενικός Διευθυντής της Περιφέρειας κ Παναγιώτης Ευμορφόπουλος και οι Διευθυντές Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμων Κοινοτήτων (ΤΥΔΚ) των πέντε νομών της Στερεάς Ελλάδας.

Η κ. Διαμαντοπούλου έδωσε αυστηρές εντολές για την επιτάχυνση και ολοκλήρωση της διαδικασίας αποξήλωσης των παράνομων υπαίθριων διαφημίσεων από το σύνολο του εθνικού και επαρχιακού δικτύου της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Καταρτίστηκε δε εντατικό χρονοδιάγραμμα, το οποίο προβλέπει ότι μέσα σε διάστημα ενός μηνός:

α. Θα ειδοποιηθούν όλοι οι κάτοχοι παράνομων διαφημιστικών πλαισίων, ώστε να προχωρήσουν οι ίδιοι στην αποξήλωση,

β. Θα επιβληθούν τα προβλεπόμενα πρόστιμα σε όσους δεν έχουν συμμορφωθεί,

γ. Θα χρηματοδοτηθεί εργολαβία από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας που θα αποξηλώσει τις πινακίδες που θα έχουν απομείνει.


Υπενθυμίζουμε ότι έως τώρα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία καταγραφής όλων των παράνομων πινακίδων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και έχουν αποξηλωθεί 455 πινακίδες από το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο.


Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Επικοινωνία  |   Σχετικά  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Επάνω
Copyright © 2010-2021 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB