• Εκτύπωση

Απίστευτο:Χιόνισε στη Φθιώτιδα μέσα Απριλίου-Στα λευκά πολλά χωριά της Δυτικής Φθιώτιδας
-Με αλυσίδες η κυκλοφορία στη Ράχη Τυμφρηστού


Τελικά θα κάνουμε Πάσχα η Χριστούγεννα αναρωτιόντουσαν πολλοί κάτοικοι της ορεινής δυτικής Φθιώτιδας που ξαφνικά το απόγευμα μέσα σε λίγες ώρες είδαν τις αυλές τους να ντύνονται στα λευκά.

Το χιόνι στα μέσα Απριλίου επισκέφθηκε το Γαρδίκι, τη Μερκάδα, το Μαυρίλο, τη Μεγάλη Κάψη, το Πίτσι, τα Πουγκάκια, τον Πλάτανο, τα Μάρμαρα, το Νεοχώρι και άλλα χωριά της Μακρακώμης και της Σπερχειάδας, όπου το χιόνι ξεκίνησε να πέφτει από το μεσημέρι ή νωρίς το απόγευμα σε άλλες περιοχές και επειδή ηταν εντελώς "στεγνό", όπως είπαν στο LamiaReport κάτοικοι της περιοχής, το έστρωσε αμέσως και ξεπέρασε τα 5 εκατοστά.

Στη Ράχη Τυμφρηστού πολλά αυτοκίνητα αντιμετώπισαν πρόβλημα από το 55ο -60ο χλμ Λαμίας-Καρπενησίου αφού χρειάστηκαν αλυσίδες και εκχιονιστικά μηχανήματα βγήκαν στους δρόμους για να καθαρίσουν.

Στο συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου, από τον Τυμφρηστό μέχρι τη Σήραγγα "Παύλου Μπακογιάννη", χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς τις πρωινές ώρες λόγω παγετού.

Άνοιξη ή Χειμώνας αναρωτιέται η φίλη αναγνώστρια που μας έστειλε τη φωτογραφία, την οποία έβγαλε χθες το μεσημέρι στην Παύλιανη...?

Καλό Πάσχα!


Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Επικοινωνία  |   Σχετικά  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Επάνω
Copyright © 2010-2020 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB