• Εκτύπωση

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 62χρονης-Έκκληση για βοήθεια από την κόρη της


-Στιγμές αγωνίας για την οικογένειά της
-Κανένα σημάδι ζωής μετά την επίσκεψη σε μοναστήρι της Φθιώτιδας
-Βοηθήστε να βρούμε την 62χρονη Ελευθερία Ραμιώτη από τον Αγ. Κωνσταντίνο

<<Δέκα ημέρες τώρα έχουμε κινήσει γη και ουρανό. Ψάχνουμε παντού χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Παρακαλώ όποιον γνωρίζει οτιδήποτε, να επικοινωνήσει με την αστυνομία ή με τα τηλέφωνα: 6940821826 και 210 5086151>>, είπε η κόρη της στο LamiaReport.

Η Ελευθερία Ραμιώτη έφυγε από το σπίτι της στον Αγ. Κωνσταντίνο Φθιώτιδας με σκοπό να επισκεφθεί την Ι.Μ. Αντίνιτσας, που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα μετά τη Λαμία στους πρόποδες του όρους  Όρθρυς, στο δρόμο προς Δομοκό.
Τελευταία επικοινωνία είχε με την κόρη της στις 3 Ιουλίου από το σταθερό τηλέφωνο της Μονής. Από τότε δεν υπήρξε άλλη επικοινωνία και δεν απαντά στο κινητό της.
Από το Μοναστήρι ενημέρωσαν την κόρη της ότι έφυγε στις 4 Ιουλίου και ώρα 7.30΄το πρωί, λέγοντας ότι θα μεταβεί στη Λαμία. Η 62χρονη έφυγε με το αυτοκίνητό της, ένα κόκκινο Fiat Punto με αριθμ.κυκλοφορίας ΜΙΡ 2279.
Η οικογένειά της έχει ψάξει σε όλα τα επικίνδυνα σημεία του δρόμου, μην τυχόν συνέβη κάποιο τροχαίο ατύχημα, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα.
Η κ. Ελευθερία Ραμιώτη δεν πάσχει από κάποια διανοητική πάθηση, ή κάποιο άλλο πρόβλημα υγείας, που να δικαιολογεί την εξαφάνισή της ή τη μη επικοινωνία με την οικογένειά της.
Έχει κανονική σωματική διάπλαση, ύψος 1.60, καστανά μάτια και καστανά μαλλιά, όπως στη φωτογραφία.
Οι δικοί της άνθρωποι, 10 μέρες τώρα, ζουν ένα μαρτύριο και κάνουν έκκληση προς όλους, σε περίπτωση που γνωρίζουν κάτι ή δουν την ίδια ή το κόκκινο Fiat Punto, να επικοινωνήσουν με την αστυνομία ή τα παραπάνω τηλέφωνα.



Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB