• Εκτύπωση

Ορίστηκε αντιδήμαρχος Λαμιέων ο Γιώργος ΣαγιάςΑιφνιδίασε και τους πιο στενούς του συνεργάτες ο Γιώργος Κοτρωνιάς


Με μια ξαφνική απόφαση χθες το απόγευμα ο Γιώργος Κοτρωνιάς αιφνιδίασε τους πάντες ορίζοντας αντιδήμαρχο τον Γιώργο Σαγιά με αρμοδιότητα σε θέματα Παιδείας και δια βίου μάθησης.

Η απόφαση αναρτήθηκε στο Διά@γεια του Δήμου Λαμιέων λίγο πριν τις 4 το απόγευμα και αφού είχαν κλείσει οι υπηρεσίες του Δήμου.

Ο ορισμός του Γιώργου Σαγιά έρχεται αμέσως μετά την λευκή ψήφο διαμαρτυρίας στην πρόσφατη μυστική ψηφοφορία, που έγινε στο Δ.Σ., για τους εκπροσώπους στη ΠΕΔ και συζητήθηκε πάρα πολύ στους κόλπους του συνδυασμού της πλειοψηφίας.
Όπως επίσης εντύπωση και σχόλια έχει προκαλέσει η επιδεικτική απουσία συγκεκριμένου Δημοτικού Συμβούλου, πρώην αντιδημάρχου, από τις τελευταίες συνεδριάσεις.

Αξίζει  να σημειωθεί ότι λίγες ημέρες πριν, γνωστοποιήθηκε δια στόματος του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΛΑ.Ο.Σ. Αστέριου Ροντούλη, ότι ο Γιώργος Σαγιάς μαζί με τον Θωμά Τουσιάδη, θα είναι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος στη Φθιώτιδα.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν, ότι αυτή η αιφνιδιαστική κίνηση του Γιώργου Κοτρωνιά έχει να κάνει με τις εκλογές στην ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος) και στην ΠΕΔ (Περιφερειακή Ένωση Δήμων), αλλά και με τα μελλοντικά πολιτικά σχέδια του Δημάρχου Λαμιέων , αφού είναι ευρέως γνωστό ότι μπορεί να είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης στις επόμενες εκλογές.

Τέλος να πούμε ότι ο Γιώργος Κοτρωνιάς είχε ορίσει 5 αντιδημάρχους, ενώ είχε δικαίωμα μέχρι 7, επικαλούμενος τότε την οικονομική κρίση.

Δεν αποκλείεται λοιπόν σε λίγο καιρό να ανακοινώσει και τον 7ο.....αν ενδώσει στις πιέσεις.Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Σχετικά  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Επάνω
Copyright © 2010-2022 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB