• Εκτύπωση

Γκλέτσος vs Χειμάρα:Είσαι καραγκιόζης και λαμόγιο...


- Ξέσπασμα του Απ. Γκλέτσου: Κανένας σεβασμός στα λαμόγια
- Διέκοψε τη συνεδρίαση ο Περιφερειάρχης Κλ. Περγαντάς
- Τι είπε στο LamiaReport ο Δήμαρχος Στυλίδας μετά το επεισόδιο

Ποιος είδε τον Γκλέτσο και δεν τον φοβήθηκε, όταν ξέσπασε κατά του πρώην νομάρχη Φθιώτιδας Θανάση Χειμάρα, στη συνεδρίαση που έγινε σήμερα στην αίθουσα της οδού Αινιάνων για την παρουσίαση του ΕΣΠΑ στη Φθιώτιδα.
Μεταξύ του Δημάρχου Στυλίδας και του Θανάση Χειμάρα υπήρξε διαφωνία και φραστικό επεισόδιο για μια μελέτη που αφορούσε στο λιμάνι της Στυλίδας.
Όταν ο Θανάσης Χειμάρας είπε στον Απόστολο Γκλέτσο ότι εδώ δεν είναι θέατρο, ο δήμαρχος βγήκε εκτός εαυτού και ο Θανάσης Χειμάρας αναγκάστηκε να φύγει από την αίθουσα μετά τα όσα άκουσε, ενώ ο περιφερειάρχης Κλέαρχος Περγαντάς διέκοψε τη συνεδρίαση αφού μάταια προσπαθούσε να ηρεμήσει τον Απόστολο Γκλέτσο.

<<Είσαι καραγκιόζης... κανένας σεβασμός στα λαμόγια... τέλος η κοροϊδία, καταστρέψατε την Ελλάδα>> είπε μεταξύ άλλων στο Θανάση Χειμάρα ο Απόστολος Γκλέτσος.

Δείτε το ξέσπασμα του δημάρχου Στυλίδας, όπως το κατέγραψε η κάμερα του Star Κεντρικής Ελλάδας που κάλυπτε τη συνεδρίαση:

http://www.youtube.com/watch?v=sRxCcLyvb04

Αμέσως μετά το επεισόδιο, ο Απόστολος Γκλέτσος δήλωσε στο LamiaReport:

<<Κανένας σεβασμός σε όλους αυτούς που συντέλεσαν για να φτάσει η χώρα εδώ που έφτασε και κυρίως σ' αυτούς που συνεχίζουν την ίδια καραμέλα.
Αυτοί πρέπει να απολογηθούν στους Έλληνες. Συνθήκη αναγκαία κυρίως αλλά και ικανή για να μπορέσει ο λαός να καταπιεί τα οικονομικά μέτρα εξόντωσης της κάθε οικογένειας>> 


Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Επικοινωνία  |   Σχετικά  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Επάνω
Copyright © 2010-2020 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB