• Εκτύπωση

Άνοιξαν κι άλλο σπίτι στη Γλύφα - Απ. Γκλέτσος: "Έφτασε ο κόμπος στο χτένι" (ΒΙΝΤΕΟ)


Γιατί έμεινε άφωνος ο ιδιοκτήτης του σπιτιού όταν τηλεφώνησε να καταγγείλει την διάρρηξη στην αστυνομία...

Δεν είναι και ότι καλύτερο να πηγαίνεις πρώτη ημέρα του χρόνου στο εξοχικό σου και να το βρίσκεις "βομβαρδισμένο". Οι δράστες έκαναν επαγγελματική "δουλειά". Άνοιξαν με τροχό τρύπα στην περίφραξη. Έκοψαν τα καλώδια και κατέστρεψαν τον συναγερμό. Παραβίασαν με λοστό πλαϊνή είσοδο και στη συνέχεια έκαναν το σπίτι άνω - κάτω για χρήματα και κοσμήματα, για να φύγουν τελικά σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις με κάποιες από τις ηλεκτρονικές συσκευές του σπιτιού, όπως τηλεόραση και ηχοσύστημα.

Το σοκ ήταν ακόμη πιο ισχυρό, για τον Λαμιώτη επιχειρηματία ιδιοκτήτη του σπιτιού, όταν επικοινώνησε με το Α.Τ. Στυλίδος και ζήτησε να πάει η αστυνομία από τη Στυλίδα για να καταγράψει το συμβάν. Ο αστυνομικός πολύ ευγενικά έδειξε να κατανοεί το πρόβλημά του, αλλά του εξήγησε ότι θα καθυστερήσει "λίγο", γιατί το περιπολικό δεν είχε καύσιμα και έπρεπε να πάει στα Καμένα Βούρλα να εφοδιαστεί για να πάει μετά στη Γλύφα (!) Δηλ. Λαμία - Αθήνα μέσω Λάρισας!!!!!

<<Μετά τις Ράχες σειρά είχε η Γλύφα και ποιος ξέρει τι άλλο μας περιμένει. Η ανατολική Φθιώτιδα έχει γίνει ξέφραγο αμπέλι. Δεν πάει άλλο. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Γι΄αυτό φωνάζω και παλεύω όχι μόνο να παραμείνει, αλλά και να ενισχυθεί το Α.Τ. Στυλίδας, αφού οι αστυνομικοί, που προσπαθούν φιλότιμα, δεν επαρκούν...>>. δήλωσε στο LamiaReport, ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος.

Την ενίσχυση του Α.Τ. Στυλίδας ζήτησε μιλώντας στην κάμερα του LamiaReport και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γλύφας Γιώργος Παπακωνσταντίνου:


http://www.youtube.com/watch?v=mXveLRcLng0

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

Επικοινωνία  |   Σχετικά  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Επάνω
Copyright © 2010-2020 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB