• Εκτύπωση

Οι 4 καταζητούμενοι Αλβανοί σκότωσαν τον πρατηριούχο στο Ν. Μοναστήρι Δομοκού



Λίγες ημέρες πριν είχαν ληστέψει το πρατήριο στο 16ο χλμ Λαμίας - Δομοκού και ένα ζευγάρι στην Αρκίτσα - Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας - Οι 4 Αλβανοί κακοποιοί αναζητούνται από τις αστυνομικές αρχές...

Όλα δείχνουν ότι ο άτυχος 45χρονος πρατηριούχος αντιστάθηκε για να μην του πάρουν τα 3000 ευρώ, που είχε πάνω του και οι αδίστακτοι κακοποιοί τον εκτέλεσαν με 4 σφαίρες.

Πρόκειται για 4 Αλβανούς, εκ των οποίων οι τρεις είναι ηλικίας 28 ετών και ο ένας 24 ετών. Το LamiaReport είχε κάνει λόγο από την πρώτη στιγμή ότι πίσω από την ληστεία μετά φόνου στο Νέο Μοναστήρι, είναι πολύ πιθανό να κρύβεται η συμμορία των 4 Αλβανών. Μάλιστα λίγες ημέρες πριν, είχαν κάνει διπλή ληστεία μέσα σε ένα βράδυ σε Ακρίτσα και σε πρατήριο στο 16ο χλμ Λαμίας - Δομοκού, ενώ εμπλέκονται σε σωρεία άλλων ληστειών με βιασμούς και άλλα. (Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες εδώ)

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία από την έρευνα που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, σε συνδυασμό με την συλλογή και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και πληροφοριών, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας των τεσσάρων δραστών, οι οποίοι διέπραξαν την ανθρωποκτονία με κίνητρο την ληστεία, αφαιρώντας από τον 45χρονο το χρηματικό ποσό των -3.097- ευρώ, στις 30 Δεκεμβρίου 2012.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων υπηκόων Αλβανίας, για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ληστεία, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και για παράνομη οπλοχρησία, η οποία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και την σύλληψη των τεσσάρων δραστών συνεχίζονται, δυστυχώς όμως όπως όλα δείχνουν έχουν διαφύγει στην Αλβανία, αφού το κλεμμένο μπλε Subaru Forester, που χρησιμοποίησαν στη ληστεία είχε βρεθεί εγκαταλειμμένο στα Γιάννενα.




Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB