• Εκτύπωση

Κινηματογραφική ληστεία σε τράπεζα με λεία 1 εκατ. ευρώ!



- Ο ψηλός και ο κοντός βρήκαν πόρτα ανοιχτή και ήξεραν καλά το χώρο
- Άρπαξαν περίπου 1.000.000 ευρώ και διέφυγαν από το διπλανό κτίριο
- Μπλόκα και στη Φθιώτιδα για τους ληστές της εθνικής τράπεζας στη Λάρισα


Εντυπωσιακή και ταχύτατη σε εκτέλεση η ληστεία, που έγινε σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην στην κεντρική πλατεία της Λάρισας στις 8:30΄ το πρωί. Οι δράστες μπήκαν στην τράπεζα χωρίς κουκούλες, αλλά προφανώς μεταμφιεσμένοι.

Οι ληστές - ένας ψηλός και ένας κοντός σύμφωνα με καταθέσεις υπαλλήλων - μπήκαν από την πίσω πλαϊνή πόρτα της τράπεζας που ήταν ανοιχτή.

και απειλώντας τους υπαλλήλους κατάφεραν να φύγουν με ένα ποσό που αγγίζει το 1εκ.€.

Με πιστόλι και Καλάσνικοφ ακινητοποίησαν τον διευθυντή και τους υπαλλήλους, άνοιξαν τα χρηματοκιβώτια και άρπαξαν χρηματικό ποσό που αγγίζει το 1εκ.€.

Στη συνέχεια οι δυο ληστές δεν προσπάθησαν να φύγουν από κάποια πόρτα, αλλά βγήκαν από ένα παραθυράκι του ημιορόφου, πέρασαν στον φωταγωγό και πήδηξαν σε παρακείμενη νεοανεγειρόμενη οικοδομή.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, έξω από την τράπεζα περίμεναν οι δύο συνεργοί των ληστών σε ένα πράσινο αυτοκίνητο Xsara. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι δράστες δεν φορούσαν κουκούλες, ενώ φαίνεται να γνώριζαν καλά το εσωτερικό της τράπεζας.

Το αυτοκίνητο των δραστών φέρεται να έχει εντοπιστεί σε χωριό έξω από τη Λάρισα, όχι όμως και οι ληστές που πρόλαβαν να φύγουν με τα χρήματα. Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους συνεχίζονται όχι μόνο στη Θεσσαλία αλλά και σε όμορους νομούς και Περιφέρειες.

Στη Φθιώτιδα από νωρίς το πρωί έχουν στηθεί μπλόκα σε κομβικά σημεία στην περιοχή του Δομοκού και στη Λαμία, αλλά και οδικό δίκτυο της εθνικής οδού.


Διαβάστε επίσης:

Αυτός έκλεψε σήμερα το ένα εκατομμύριο από τη Λάρισα - Ανενόχλητοι αλωνίζουν σε όλη τη χώρα οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων!





Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB