• Εκτύπωση

Ποιοι έκλεψαν το αυτοκίνητο του πρωην Υπουργού? - Τι χτύπημα ετοίμαζαν?


- Δραπέτες των φυλακών και οι συνεργοί τους πίσω από την διπλή κλοπή στην Ερατεινή?
- Ποιο θα ήταν το επόμενο χτύπημα και που θα χρησιμοποιούσαν τα εκρηκτικά?
- Φύλλο και φτερό κάνουν οι αστυνομικοί το λευκό Volvo του πρωην υπουργού

Τα δύο αυτοκίνητα είχαν κλαπεί τα ξημερώματα της Κυριακής στη Φωκίδα και πιο συγκεκριμένα από τα εξοχικά σπίτια των ιδιοκτητών στην Πάνορμο Ερατεινής την ώρα που κοιμόντουσαν.

Το Mercedes ανήκε στον πρωην διοικητή της ΔΕΗ Γιώργο Μπιρδιμήρη και το λευκό Volvo στη σύζυγο του πρωην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας Απόστολου Ανδρεουλάκου, αδελφού του νυν Γ.Γ. Προστασίας του Πολίτη Αθ. Ανδρεουλάκου.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Φωκίδας ξεκίνησε άμεσα εξονυχιστικές έρευνες στην ευρύτερη περιοχή και ένα 48ωρο αργότερα εντόπισαν το κλεμμένο Mercedes να κινείται στον Παρνασσό και συγκεκριμένα κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο. Ακολούθησε καταδίωξη αλλά οι δράστες κατάφεραν να ξεφύγουν. Το αυτοκίνητο βρέθηκε καμένο λίγο αργότερα σε ερημική περιοχή κοντά στο Λιβάδι Παρνασσού.

Σε κοντινή απόσταση λίγο αργότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν και το άλλο κλεμμένο αυτοκίνητο, το το λευκό Volvo. Όταν οι αστυνομικοί άνοιξαν το πορτμπαγκάζ κατάλαβαν ότι δεν έχουν να κάνουν με κοινούς κλέφτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα Καλάσνικοφ, 5,5 κιλά εκρηκτική ύλη ΤΝΤ, 700 σφαίρες, καλώδιο για πυροδότηση του ΤΝΤ, πυροκροτητές και διάφορα ρούχα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πίσω από αυτή την ιστορία κρύβονται δραπέτες των φυλακών Τρικάλων και συνεργοί τους, πιθανότατα αυτοί που τους βοήθησαν απ΄ έξω για να δραπετεύσουν στήνοντας σκηνικό πολέμου με τα Καλάσνικοφ και τις χειροβομβίδες.

Τα ευρήματα έχουν προβληματίσει ιδιαίτερα τους αστυνομικούς που εκτός από την ταυτοποίηση των δραστών, έχουν να απαντήσουν και στο ποιο ήταν το επόμενο χτύπημα που ετοίμαζαν οι αδίστακτοι κακοποιοί.

Ετοίμαζαν νέο χτύπημα απόδρασης και σε ποιες φυλακές; Οι πιο κοντινές στην περιοχή που κινούταν οι δράστες είναι αυτές του Μαλανδρίνου και του Δομοκού.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι η ευρύτερη περιοχή του Παρνασσού προσφέρεται για καταφύγιο των κακοποιών, αφού υπάρχουν πάρα πολλά εξοχικά που είναι σχεδόν εγκαταλειμμένα και τα οποία είναι ιδανικά για να τα χρησιμοποιούν κατά περίπτωση, ως κρησφύγετο οι δραπέτες και οι συνεργοί τους.

Διαβάστε επίσης:

Στον Παρνασσό βρέθηκε το κλεμμένο αυτοκίνητο του π. Υπουργού - Βρήκαν μέσα και καλάσνικοφ!




Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Ταυτότητα  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2024 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB