• Εκτύπωση

Ποια είναι η πρώτη προτεραιότητα του Απόστολου Γκλέτσου;


<< Θέλω να τελειώνουμε με αυτή τη γάγγραινα το συντομότερο...Δεν είναι δυνατόν τόσα χρόνια η ανατολική Φθιώτιδα και άλλες περιοχές να είναι χωρίς βιολογικό καθαρισμό....>>, δηλώνει στο LamiaReport.

Σε αγορά οικοπέδου 10 στρεμμάτων προχώρησε χθες ο δήμος Στυλίδας. Η αγορά του ακινήτου χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2007-2013 και πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ενταγμένης πράξης «Διαχείριση Λυμάτων Ευρύτερης Παραλιακής Ζώνης Καραβομύλου-Ραχών».

Στο χώρο αυτό θα εγκατασταθεί η νέα μονάδα επεξεργασίας λυμάτων, που θα εξυπηρετεί τον Καραβόμυλο, τις Ράχες, την Παραλία Ραχών και τον Αχινό σε πρώτη φάση και μελλοντικά το Αχλάδι.

Παράλληλα έχουν ξεκινήσει και οι μελέτες για το παραπάνω έργο, ενώ μέσα στο 2013, ολοκληρώνονται οι μελέτες για τον βιολογικό της Γλύφας, για να γίνει η δημοπράτηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ξεκινήσει και προχωράει ο βιολογικός της Στυλίδας, που θα συνδεθεί με την Λαμία.

Τι δηλώνει ο Δήμαρχος

<< Παρά τις δυσκολίες που συναντάμε κάνουμε ότι είναι και δεν είναι δυνατόν για να είμαστε μέσα στα χρονοδιαγράμματα. Θέλω να τελειώνουμε με αυτή τη γάγγραινα το συντομότερο...Δεν είναι δυνατόν τόσα χρόνια η ανατολική Φθιώτιδα και άλλες περιοχές να είναι χωρίς βιολογικό καθαρισμό.

Είναι εγκληματικό για το περιβάλλον και για μας τους ίδιους. Αφού δεν τον έφτιαξαν τόσα χρόνια όταν τα εκκατομμύρια έρρεαν άφθονα από την Ε.Ε, τι να κάνουμε... Εμείς κοιτάμε μπροστά και θα το φτιάξουμε αυτό το μεγάλο έργο έστω και τώρα που δεν υπάρχουν χρήματα.

Θέλω για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσω όλη την ομάδα και τους συνεργάτες μου που τρέχουν νύχτα μέρα για να τα καταφέρουμε...>>, είπε ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος μιλώντας στο LamiaReport.
Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Σχετικά  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Όροι χρήσης  |   Επάνω
Copyright © 2010-2023 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB