• Εκτύπωση

Θρήνος: «Έφυγε» ο μπασκετμπολίστας Στέργιος Παπαδόπουλος



Έχασε την πιο κρίσιμη, αλλά άνιση μάχη, στα 30 του χρόνια βυθίζοντας στο πένθος, εκτός από τους δικούς του ανθρώπους και όλη την περιοχή της Θήβας, που τον γνώριζε και τον αγαπούσε...

Ο Στέργιος Παπαδόπουλος νοσηλευόταν τον τελευταίο καιρό στο ΠΓΝ «Αλεξάνδρα», με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Κατέληξε σε ηλικία μόλις 30 ετών, σκορπώντας βαθιά θλίψη σε όλους όσους τον γνώριζαν. Οι διοικούντες τον Κάδμο Θήβας, ο οποίος ανέβηκε φέτος στη Γ’ Εθνική, εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήριά τους για τον αδόκητο χαμό του.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Κάδμου Θηβών:
«Στο πένθος βυθίστηκε η ομάδα μας, καθώς έχασε τη μάχη με τη ζωή σήμερα (21/06) ένα μέλος της οικογένειας του Κάδμου, σε ηλικία 30 ετών, ο Στέργιος Παπαδόπουλος. Η διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλητές του συλλόγου εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους για τον αδόκητο χαμό του και διαβιβάζουν σε ολόκληρη την οικογένειά του τα θερμά τους συλλυπητήρια».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση και από τον Έσπερο Λαμίας:
«Η διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλητές του συλλόγου εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους για τον αδόκητο χαμό του αθλητή του Κάδμου, Στέργιου Παπαδόπουλου και διαβιβάζουν σε ολόκληρη την οικογένειά του τα θερμά τους συλλυπητήρια.

Καλό ταξίδι...
»




Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Επικοινωνία  |   Σχετικά  |   Σύνδεση  |   Αναφορά σφάλματος  |   Επάνω
Copyright © 2010-2022 LamiaReport.gr   Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.  |   Powered by LR WEB