Λαμία: Επέστρεφαν από γάμο και περίμενε ο θάνατος (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019 15:12 Λαμία: Επέστρεφαν από γάμο και περίμενε ο θάνατος (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση τα ξημερώματα στην είσοδο της Λαμίας - Στο ένα αυτοκίνητο επέβαινε οικογένεια - Νεκρός ο πατέρας, σοβαρά η μητέρα, πιο ελαφρά τα δύο κοριτσάκια.

Η θανατηφόρα μετωπική σύγκρουση έγινε λίγα λεπτά πριν τις 5:00' τα ξημερώματα στον παράδρομο, λίγο πριν τα φανάρια "Σερδάρη".  

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το μαύρο Mercedes, στο οποίο επέβαινε μια τετραμελής οικογένεια από τη Λαμία, ανέβαινε κανονικά με κατεύθυνση προς Λαμία. Την ίδια στιγμη από τον παράδρομο που έρχεται από τον Άγιο Τρύφωνα και οδηγεί μπροστά στα συνεργεία, βγήκε το BMW το οποίο οδηγούσε ένας 36χρονος από τη Στυλίδα, με συνοδηγό έναν φίλο του.

Ο 36χρονος οδηγός του ασημί BMW, παραβίασε το STOP, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο αυτοκίνητο της πολύτεκνης οικογένειας.

Τα δυο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα να σκοτωθεί επί τόπου ο 37χρονος οδηγός της Mercedes, πατέρας 4 παιδιών, και να τραυματιστεί σοβαρά η 32χρονη γυναίκα του. Στο αυτοκίνητο επίσης επέβαιναν και τα δυο κοριτσάκια του άτυχου ζευγαριού, ηλικίας 4-5 ετών, που σύμφωνα με πληροφορίες τραυματίστηκαν, αλλά δεν φαίνεται να κινδυνεύει η ζωή τους.

Ο οδηγός και ο συνοδηγός από την BMW τραυματίστηκαν πολύ ελαφρά, ενώ εξετάζεται από την Τροχαία εάν ο οδηγός ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Έχουν πάρει αίμα από τον οδηγό και αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Οι πληροφορίες λένε ότι η οικογένεια από τη Λαμία επέστρεφε από γάμο από την Αθήνα και μάλιστα τα δυο κοριτσάκια ήταν και παρανυφάκια.

Κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί οτι στην επιστροφή, τους είχε στήσει καρτέρι ο θάνατος, λίγα μόλις μέτρα πριν φτάσουν στο σπίτι τους.

Τον 37χρονο νεκρό οδηγό και τους τραυματίες απεγκλώβισαν άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ, της ΠΥ Λαμίας μαζί με το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που τους μετέφερε στο νοσοκομείο Λαμίας.

Στο σημείο βρέθηκε και ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ανδρέας Κυρίτσης, ο οποίος μαζί με τους αξιωματικούς του, ερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το θανατηφόρο τροχαίο.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από τη θανατηφόρα μετωπική σύγκρουση που έγινε ξημερώματα Κυριακής στη Λαμία:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση