ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 18 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Ανοιχτά τα καταστήματα σήμερα Κυριακή

Ανοιχτά τα καταστήματα σήμερα Κυριακή

Να μην ανοίξουν τα καταστήματά τους σήμερα Κυριακή 17 Ιουλίου οι έμποροι της Λαμίας, προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι θερινές εκπτώσεις οι οποίες θα διαρκέσουν έως την Τετάρτη 31 Αυγούστου.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία τα καταστήματα μπορούν να είναι ανοιχτά σήμερα Κυριακή 17 Ιουλίου. Συγκεκριμένα, θα λειτουργήσουν από τις11 το πρωί έως τις 8το βράδυ για τη διευκόλυνση των καταναλωτών.

«Ποτέ την Κυριακή», λέει ο Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας

Ο νέος πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας Ηλίας Κεφαλάς, παίρνει θέση όπως και ο προκάτοχός του, για τις θεσμοθετημένες Κυριακές, υποστηρίζοντας ότι έχει αποδειχθεί πως είναι αχρείαστες και επιφέρουν μεγάλο κόστος για τις επιχειρήσεις.

Συνεπώς για την Κυριακή 17 Ιουλίου 2022 η πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου προς τα μέλη του είναι να παραμείνουν κλειστά.

«Ευχαριστούμε το καταναλωτικό κοινό για την εμπιστοσύνη και την στήριξή του καθώς δείχνει έμπρακτα την προτίμησή του στα τοπικά καταστήματα και τοπικά προϊόντα και είμαστε βέβαιοι πως οι συνάδελφοι έμποροι γνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες των νοικοκυριών θα εξαντλήσουν τα περιθώρια στις τιμές , ελπίζοντας παράλληλα πως οι θερινές εκπτώσεις θα δώσουν την απαραίτητη ανάσα στις επιχειρήσεις τους», καταλήγει στη ανακοίνωσή του ο κ. Κεφαλάς.

Λαμία: Με επιτυχία το τεχνικό σεμινάριο για το αυτοκίνητο που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Φθιώτιδας
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Λαμία: Με επιτυχία το τεχνικό σεμινάριο για το αυτοκίνητο που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Φθιώτιδας