ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 8 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Λαμπάδιασε κλεμμένο αυτοκίνητο έξω από τη Λαμία

Λαμπάδιασε κλεμμένο αυτοκίνητο έξω από τη Λαμία

Έρευνα για τα αίτια και αν εμπλέκεται σε εγκληματική πράξη…

Συναγερμός τα ξημερώματα της Παρασκευής (28/4) στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαμίας για πυρκαγιά σε ΙΧΕ, μάρκας Volkswagen στην εθνική οδό Λαμίας - Ιτέας στις στροφές του Μπράλου κοντά στη διασταύρωση με το Μοναστήρι.

Σύμφωνα με μαρτυρίες διερχόμενων οδηγών το συμβάν καταγράφηκε στις 03:20’ και το αυτοκίνητο είχε τυλιχτεί στις φλόγες χωρίς να βρίσκεται κάποιος έξω από αυτό, γεγονός που προκάλεσε ανησυχία για το αν υπήρχε εγκλωβισμένο άτομο μέσα.

Στο σημείο έφτασε ένα όχημα από την Π.Υ. Λαμίας με τρείς πυροσβέστες που κατάσβησαν την πυρκαγιά, χωρίς να εντοπιστεί άτομο σε αυτό και χωρίς να κινδυνεύσει δασική έκταση γύρω από το όχημα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport από τα στοιχεία που εξέτασαν οι αστυνομικοί που κατέφθασαν στο σημείο, το αμάξι είχε κλαπεί από την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονος και η ιδιοκτήτης του είχε καταγγείλει την κλοπή στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα.

Το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής πραγματοποιεί την αυτοψία για να συλλεγούν όλες οι πληροφορίες που θα βοηθήσουν στην προανάκριση, την οποία θα διεξάγει η Υπηρεσία που θα επιλέξει ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Λαμίας. Εξετάζεται αν πήρε μόνο του φωτιά ή το έκαψαν για να σβήσουν τα ίχνη τους, καθώς δε γνωρίζουν αν χρησιμοποιήθηκε σε κάποια εγκληματική ενέργεια.

Φθιώτιδα: Στη φυλακή οι δύο άντρες που είχαν τραυματίσει βαρύτατα στο κεφάλι 20χρονο στις Λιβανάτες
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Φθιώτιδα: Στη φυλακή οι δύο άντρες που είχαν τραυματίσει βαρύτατα στο κεφάλι 20χρονο στις Λιβανάτες