Μετά από 32 χρόνια, πλέον ξέρετε πως στο Φροντιστήριο “ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ” αποκτάτε συγκριτικό πλεονέκτημα! Οι εγγραφές ξεκίνησαν

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024 08:04 Μετά από 32 χρόνια, πλέον ξέρετε πως στο Φροντιστήριο “ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ” αποκτάτε συγκριτικό πλεονέκτημα! Οι εγγραφές ξεκίνησαν

ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ- ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Το φροντιστήριό μας προσφέρει ένα πλήρες πρόγραμμα σπουδών σε όλες τις τάξεις Γυμνασίου, ΕΠΑΛ και Γενικού Λυκείου όλων των κατευθύνσεων της Γ’ Λυκείου.

Η πολυετής πείρα, οι έμπειροι καθηγητές μας, οι επιτυχίες των μαθητών μας, οι συνεργασίες με πανελλήνιους φορείς εκπαίδευσης, η παροχή προγραμμάτων επαγγελματικού προσανατολισμού, η υποστήριξη κάθε εκπαιδευτικής ανάγκης σας, είτε σε ομαδικό είτε σε ατομικό μάθημα, συνθέτουν ένα σύνολο εκπαιδευτικών υπηρεσιών που αξίζει να λάβετε, αφού η εκπαίδευση αποτελεί επένδυση για το μέλλον.

Σας περιμένουμε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας.

Αποκτήστε συγκριτικό πλεονέκτημα απολαμβάνοντας τις υπηρεσίες του Φροντιστηρίου μας.

Υπεύθυνη φιλολογικών μαθημάτων: ΡΟΥΠΟΤΙΑ ΜΟΡΦΩ

Υπεύθυνοι θετικών μαθημάτων: Α. ΛΑΠΠΑΣ & ΤΣΑΠΡΟΥΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Φροντιστήριο Δημόκριτος
Κολοκοτρώνη και Λυκούργου 6, Λαμία
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2231035317, 6973358288 και 6974888979

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook:
 Φροντιστήριο Δημόκριτος
www.dimokritos.edu.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση