Στο αρχείο η «διάρρηξη» στο υπουργείο Εσωτερικών – Στο «μικροσκόπιο» της Εισαγγελίας ο καταγγέλλων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024 18:27 Στο αρχείο η «διάρρηξη» στο υπουργείο Εσωτερικών – Στο «μικροσκόπιο» της Εισαγγελίας ο καταγγέλλων

Στο αρχείο μπήκε η εισαγγελική έρευνα για τις καταγγελίες περί διάρρηξης σε υπηρεσίες εκλογικής διαδικασίας στο υπουργείο Εσωτερικών.

Οι σχετικές καταγγελίες για διάρρηξη στο υπουργείο Εσωτερικών δεν αποδείχθηκαν τόσο από την έρευνα της Αστυνομίας, όσο και από την έρευνα των εισαγγελικών αρχών που είχε διαταχθεί από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Αθηνών Αντώνη Ελευθεριάνο.

Ο εισαγγελέας κ. Νούλης που διενήργησε την έρευνα, έθεσε την υπόθεση στο αρχείο καθώς δεν προέκυψε η τέλεση αξιόποινων πράξεων. Μετά την αρχειοθέτηση της υπόθεσης, σύμφωνα με πληροφορίες οι εισαγγελικές αρχές θα προβούν σε διερεύνηση για τον καταγγέλλοντα τη διάρρηξη, διευθυντή για την εκλογική διαδικασία.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση