Aπάτη σε βάρος 86χρονης στην Κοζάνη: Πώς της απέσπασαν 80 χρυσές λίρες και 10.000 ευρώ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Μαΐου 2024 14:50 Aπάτη σε βάρος 86χρονης στην Κοζάνη: Πώς της απέσπασαν 80 χρυσές λίρες και 10.000 ευρώ Φωτό: iStock

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, απάτη που τελέστηκε αρχές Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, σε βάρος 86χρονης, στην πόλη της Κοζάνης.

Συγκεκριμένα, η 86χρονη κατήγγειλε, ότι άγνωστο άτομο με το πρόσχημα της εμπλοκής συγγενικού της προσώπου σε τροχαίο ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό πεζού ατόμου.

Η ηλικιωμένη γυναίκα σύμφωνα με την ΕΡΤ, παρέδωσε 80 χρυσές λίρες Αγγλίας, συνολικής χρηματικής αξίας περίπου 32.000 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ και 1 χρυσή αλυσίδα χρηματικής αξίας περίπου 100 ευρώ.

Μετά από αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 42χρονου αλλοδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για απάτη.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση