Γάζα: Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι άνοιξε ένα νέο πέρασμα ανθρωπιστικής βοήθειας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Μαΐου 2024 21:37 Γάζα: Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι άνοιξε ένα νέο πέρασμα ανθρωπιστικής βοήθειας

Δεκάδες φορτηγά που μετέφεραν αλεύρι παραδόθηκαν από το λιμάνι του Ασντόντ στη Λωρίδα της Γάζας μέσω του νέου περάσματος, τόνισε ο ισραηλινός στρατός.

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα ότι άνοιξε ένα νέο πέρασμα για μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας.

Το πέρασμα, που ονομάζεται «δυτικό Ερέζ», άνοιξε στη βόρεια Λωρίδα της Γάζας με σκοπό τη μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας, ανέφερε ο στρατός σε ανακοίνωσή του.

Παράλληλα, αναφέρει ότι δεκάδες φορτηγά που μετέφεραν αλεύρι από το Παγκόσμιο Επισιτιστικό Πρόγραμμα παραδόθηκαν από το λιμάνι του Ασντόντ στη Λωρίδα της Γάζας μέσω του νέου περάσματος, αφού «υποβλήθηκαν σε ελέγχους ασφαλείας».

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση