Νέα δημοσιεύματα για διαζύγιο σε βασιλική οικογένεια

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024 19:07 Νέα δημοσιεύματα για διαζύγιο σε βασιλική οικογένεια

Νέες φήμες κυκλοφορούν στον Τύπο και τα περιοδικά για διαζύγιο – «βόμβα» στην βασιλική οικογένεια της Ισπανίας.

Οι κατηγορίες για απιστία που εμφανίστηκαν στα ΜΜΕ κατά της βασίλισσας της Ισπανίας, Λετίθια φαίνεται ότι έχουν προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στον γάμο της με τον βασιλιά, Φελίπε.

Στις 22 Μαΐου το βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας έχει την επέτειο του γάμου του. Ωστόσο δεν έχουν προγραμματιστεί κάποια δημόσια εκδήλωση ή εμφάνιση του ζευγαριού.Τα ισπανικά ΜΜΕ εξηγούν ότι αυτή η επέτειος δεν θα γιορταστεί για έναν πολύ σημαντικό λόγο.

Το ζευγάρι περνάει μία πολύ σοβαρή κρίση στο γάμο του αφού ο πρώην σύζυγός της αδελφής της Λετίθια, Τζέιμι ντελ Μπούργκο αποκάλυψε ότι είχαν εξωσυζυγική σχέση όταν η βασίλισσα ήταν παντρεμένη με τον βασιλιά, Φελίπε. Μάλιστα είχε δώσει στην δημοσιότητα και μία προσωπική φωτογραφία της Λετίθια και ένα μήνυμα με λόγια αγάπης που του είχε στείλει.

Αυτές οι αποκαλύψεις κλόνισαν το ισπανικό Παλάτι και τον γάμο της βασίλισσας Λετίθια. Τα ισπανικά ΜΜΕ επιμένουν ότι τους τελευταίους μήνες το ζευγάρι απλά εμφανίζεται μαζί δημόσια για να κρατήσει τα προσχήματα, ενώ πίσω από κλειστές πόρτες κάνουν ξεχωριστές ζωές.

Η απιστία που προκάλεσε ζημιά στον γάμο
Η δημοσιογράφος, Πιλάρ Έιρε που είναι ειδική επί των βασιλικών θεμάτων ρώτησε πηγές του Παλατιού για το ενδεχόμενο ενός διαζυγίου. Η απάντηση που έλαβε ήταν η εξής: «Πιθανότατα ναι διαζύγιο αλλά όχι τώρα». Το ζευγάρι φαίνεται ότι έχει αποφασίσει να περάσει μαζί την καταιγίδα αλλά δεν θα μοιραστεί ούτε… ομπρέλα.

«Πώς έχουν επηρεάσει οι τελευταίες φήμες τον γάμο; Στην αρχή υπήρξε τεράστια ανησυχία και έφτασαν να σκεφτούν να απαντήσουν με μία ανακοίνωση. 
Αλλά αργότερα θεώρησαν ότι αυτό θα μεγέθυνε το πρόβλημα και θεωρήθηκε ότι αυτή ήταν η σωστή λύση αφού οι αόριστες απειλές και οι δήθεν τεράστιες αποκαλύψεις του Τζέιμι ντελ Μπούργκο έγιναν καπνός», γράφει η Ισπανίδα δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, είναι πιθανόν η βασίλισσα Λετίθια και ο Ισπανός μονάρχης να θέλουν πρώτα να δουν στον θρόνο την πρωτότοκη κόρη τους, Λεόνορ και μετά να ανακοινώσουν το διαζύγιο τους.

Άλλοι υποστηρίζουν ότι ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την ανακοίνωση του διαζυγίου τους αφού ο πρώην σύζυγός της αδελφής της Ισπανίδας βασίλισσας ετοιμάζει ένα αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ 8 επεισοδίων, το οποίο δεν αποκλείεται να περιέχει αποκαλυπτικές και ντροπιαστικές αποκαλύψεις για την σχέση τους.

Η Πιλάρ Έιρε έδωσε μία εικόνα για το πώς είναι σήμερα το ζευγάρι πίσω από κλειστές πόρτες. «Πώς είναι η προσωπική ζωή τους; Όταν ήταν νιόπαντροι ζούσαν ο ένας για τον άλλον. 
Ένας φίλος του Φελίπε μου είπε: ‘Είναι ερωτευμένος σαν κουτάβι’. Τώρα λειτουργούν ως ομάδα αλλά η προσωπική του ζωή λαμβάνει αυτόνομα μονοπάτια», σημείωσε η δημοσιογράφος.
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση