Η Σούλα Στιβακτή πάντρεψε τον συνεργάτη της Χρήστο Βαΐτσο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Μαΐου 2024 09:08 Η Σούλα Στιβακτή πάντρεψε τον συνεργάτη της Χρήστο Βαΐτσο

Να ζήσετε Χρήστο και Χαρά!…

Μια διαφορετική ανάρτηση έκανε το βράδυ του Σαββάτου (11/5) η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας Σούλα Στιβακτή.

Ως Δήμαρχος είχε τη χαρά να τελέσει το γάμο του στενού της συνεργάτη Χρήστου Βαΐτσου, που παντρεύτηκε στη «Χορευταριά» την αγαημένη του Χαρά.

Η συγκίνηση της κας Στιβακτή διπλή και σα δήμαρχος και σα στενή φίλη του γαμπρού.

Διαβάστε τι έγραψε:

«Είναι ευλογία όταν οι συνεργάτες γίνονται φίλοι κι ακόμη περισσότερο όταν γίνονται δεύτερη οικογένεια. Άνθρωποι άξιοι, συμπαραστάτες σε χαρές και λύπες, που μοιράζονται όχι μόνο ένα κοινό όραμα μαζί σου μα και τα βάρη της καθημερινής δουλειάς.

Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι και ο Χρήστος Βαΐτσος, ο οποίος επί σειρά ετών βρίσκεται στο πλευρό μου στις απαιτητικές μάχες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στο δικό του πλευρό στέκεται τα τελευταία χρόνια η Χαρά της ζωής του, η γυναίκα που επέλεξε να κάνει απάγκιο του, φτιάχνοντας μαζί τη δική τους οικογένεια. Αφετηρία της κοινής τους πορείας η εμβληματική Κρήνη της "Χορευταριάς" στην Αμφίκλεια, όπου ενώθηκαν σήμερα με τα δεσμά του γάμου, χαρίζοντάς μας στιγμές ευτυχίας και συγκίνησης. Το γεγονός δε ότι τέλεσα τον όμορφο γάμο τους, κάνει τη συγκίνησή μου διπλή!

Χρήστο και Χαρά σας εύχομαι ολόψυχα να ζήσετε αγαπημένοι! Να γεμίσει το σπιτικό σας υγεία, κατανόηση, γαλήνη και χαρούμενες παιδικές φωνές! Έτσι χαμογελαστοί, να συνεχίσετε να βαδίζετε στη νέα σας ζωή...»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση