Φθιώτιδα: Νύφη και γαμπρός το έριξαν στο χορό μέσα στο δρόμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Μαΐου 2024 18:34 Φθιώτιδα: Νύφη και γαμπρός το έριξαν στο χορό μέσα στο δρόμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά το χορό του Ησαΐα!...

Στην Ελλάδα, κάθε ώρα είναι κατάλληλη για γλέντι και χορό. Πόσο μάλλον αν έχει προηγηθεί γάμος.

Το μεσημέρι της Κυριακής (12/5) λοιπόν, ο Θοδωρής Ζαχαρόπουλος με καταγωγή από την Παλαιά Γιαννιτσού και η Γεωργία - Μίνα Λάγιου από τη Σπερχειάδα, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο γνωστό ξωκκλήσι της Κοίμησης της Θεοτόκου στη Γόργιανη Σπερχειάδας.

Μετά το μυστήριο περνώντας από την είσοδο της πίστας MotoCross που βρίσκεται εκεί από την Α.Λ.ΜΟ.Σ.(Αθλητική Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Σπερχειάδας) όπου διεξαγόταν και ο 3ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος MOTOCROSS, δέχτηκαν την πρόκληση για τον… δεύτερο χορό τους (μετά του Ησαΐα) και την αποδέχτηκαν!

Γαμπρός, νύφη, κουμπάρα, φίλοι και συγγενείς, μαζί και ο Αντιδήμαρχος Μακρακώμης Πάνος Κοντογεώργος, έπιασαν το χορό στη μέση του δρόμου, κάτω από τις επευφημίες και τα κορναρίσματα των υπολοίπων θεατών.

Δείτε το βίντεο:

Να ζήσετε παιδιά!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση