Επίσκεψη του Ερυθρού Σταυρού Λαμίας στο Οικοτροφείο Αγία Ερμιόνη Στυλίδας (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024 14:58 Επίσκεψη του Ερυθρού Σταυρού Λαμίας στο Οικοτροφείο Αγία Ερμιόνη Στυλίδας (ΦΩΤΟ)

Για τη Γιορτή της Μητέρας...

Το δελτίο τύπου:

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Μητέρας, η Αντιπρόεδρος κα Βούλα Μπαλή, μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου και Εθελοντές του Τομέα Υγείας  του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λαμίας, επισκέφτηκαν το Οικοτροφείο Νόσου Alzheimer & Συναφών Παθήσεων Αγίας Ερμιόνης στη Στυλίδα και προσέφεραν λουλούδια και γλυκίσματα.

Μητέρα είναι η γυναίκα που σε γεννάει, που σε μεγαλώνει, εκείνη που σου δίνει ζωή, αλλά πολύ περισσότερο, είναι εκείνη που δίνει τη ζωή της για εσένα. Γι΄ αυτό και θα πρέπει να την τιμάμε κάθε μέρα, να την αγαπάμε σε όλη μας τη ζωή, να την προστατεύουμε και να την κάνουμε υπερήφανη.

Κι όπως αναφέρει ο μεγάλος ποιητής Οδυσσέας Ελύτης: «….Κι ένα τέταρτο μητέρας αρκεί για δέκα ζωές, και πάλι κάτι θα περισσέψει που να το ανακράξεις σε στιγμή μεγάλου κινδύνου.»

Χρόνια Πολλά σε όλες τις μητέρες του κόσμου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση