Εκπαιδευτική Ημερίδα Διαπραγματευτών της ΕΛΑΣ στην έδρα της ΓΕΠΑΔ Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Μαΐου 2024 20:15 Εκπαιδευτική Ημερίδα Διαπραγματευτών της ΕΛΑΣ στην έδρα της ΓΕΠΑΔ Στερεάς

Την ημερίδα παρακολούθησαν (9) διαπραγματευτές των Διευθύνσεων Αστυνομίας Βοιωτίας, Ευβοίας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας, υπό τον συντονισμό Αξιωματικού της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής...

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα (13-05-2024) το πρωί, ημερίδα διαπραγματευτών της Ελληνικής Αστυνομίας στη Λαμία, έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Το πρόγραμμα της ημερίδας παρακολούθησαν συνολικά εννέα (9) στελέχη – διαπραγματευτές και συγκεκριμένα δύο Αστυνομικοί Διευθυντές, ένας Αστυνομικός Υποδιευθυντής, ένας Αστυνόμος Α’, δύο Αστυνόμοι Β’ και τρεις Ανθυπαστυνόμοι, οι οποίοι υπηρετούν σε Υπηρεσίες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Βοιωτίας, Ευβοίας, Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Φωκίδας.

Κατά την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης ημερίδας, με θεματικό αντικείμενο: «Διεξαγωγή σεναρίων διαπραγματευτικού ενδιαφέροντος –προσομοίωση ρόλων – Ανάλυση περιστατικών και καταγραφή αναγκών της ομάδας διαπραγματευτών», τον συντονιστικό ρόλο είχε Αξιωματικός – Διαπραγματευτής της Ειδικής Εκπαιδευτικής Ομάδας.

Σκοπός της ημερίδας ήταν η επικαιροποίηση των γνώσεων των διαπραγματευτών της Ελληνικής Αστυνομίας σε θέματα αντιμετώπισης περιστατικών ιδιαίτερου χειρισμού, καθώς και η ανάλυση διαχείρισης περιστατικών στο πλαίσιο της αστυνομικής δράσης, με σκοπό την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση ανάλογων υποθέσεων στην καθημερινή αστυνομική πρακτική.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση