Ο Σύλλογος Γυναικών Αρκίτσας «Η Εστία» τίμησε με χορευτικό Φεστιβάλ τη Γιορτή της Μητέρας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Μαΐου 2024 14:12 Ο Σύλλογος Γυναικών Αρκίτσας «Η Εστία» τίμησε με χορευτικό Φεστιβάλ τη Γιορτή της Μητέρας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Χορευτικό Φεστιβάλ για τη Γιορτή της Μητέρας σε συνδιοργάνωση του Συλλόγου Γυναικών Αρκίτσας «Η Εστία», του Δήμου Λοκρών και της Κοινότητας Αρκίτσας την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 στις 19:00 στην Αρκίτσα του Δήμου Λοκρών.

Στους χαιρετισμούς που απηύθυναν ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, ο Αντιδήμαρχος Δαφνουσίων κ. Ιωάννης Ανεστόπουλος και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αρκίτσας κ. Ανάργυρος Μοδιάτης, τόνισαν τη σπουδαιότητα της μητρότητας στη διάρκεια της ζωής και τη μοναδικότητα της λέξης μητέρα.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν τα Χορευτικό του Δήμου Λοκρών, το Χορευτικό Τμήμα Λάρυμνας, το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Εξάρχου «Υάμπολις», το Χορευτικό Τμήμα του Πνευματικού Κέντρου του Καινούριου και το Χορευτικό του Συλλόγου Γυναικών Αρκίτσας «Η Εστία».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας, Κτηνοτροφίας & Αλιείας Στερεάς Ελλάδας κ. Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Εθελοντισμού κ. Παναγιούλα Καζάνα, οι Τοπικοί Σύμβουλοι κ. Χρήστος Σακκάς και κ. Ιωάννης Ανεστόπουλος, ο Αιδεσιμότατος πάτερ Λάμπρος Λάμπρου, εκπρόσωποι Συλλόγων και φορέων από όλο το Δήμο και πλήθος κόσμου.        

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση