Περιφέρεια Στερεάς: 20 με 26 Μαΐου το πρόγραμμα ευαισθητοποίησης για άτομα με αναπηρία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Μαΐου 2024 16:56 Περιφέρεια Στερεάς: 20 με 26 Μαΐου το πρόγραμμα ευαισθητοποίησης για άτομα με αναπηρία

Με πολλές δράσεις για 3η χρονιά η εβδομάδα ευαισθητοποίησης…

Συνεχίζοντας για 3η  χρονιά το πρόγραμμα ευαισθητοποίησης για άτομα με αναπηρία, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό και τον Εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Κοινωνικής Μέριμνας Βαγγέλη Χαϊνά, παρουσίασαν την εβδομάδα δράσεων «Όλοι Μαζί - Όλοι Ίσοι», που θα πραγματοποιηθεί 20 με 26 Μαΐου.

Ο κ. Σπανός τόνισε ότι δεν είναι απλά και μόνο μια εβδομάδα, για θέματα που αφορούν τα άτομα με αναπηρία όλο το χρόνο, ούτε η προσπάθειά τους εξαντλείται μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, αλλά είναι η ευκαιρία να δώσουν ένα ηχηρό μήνυμα στην κοινωνία για την ισοτιμία και την ομαλή ένταξη των ανθρώπων με αναπηρία, σε αυτή.

"Συνεργαζόμαστε με την Εθνική Συνομοσπονδία ΑμεΑ, την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και 8 Δήμους μας σε 14 πραγματικά ξεχωριστές εκδηλώσεις ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, που θα μας κάνουν πιο σοφούς, πιο συνειδητοποιημένους και πιο υπεύθυνους πάνω στα θέματα της αναπηρίας", σημείωσε ο Περιφερειάρχης.

Ακολούθως ο κ. Χαϊνάς, παρουσίασε το πρόγραμμα ξεκινώντας από τις τέσσερις δράσεις που είναι προγραμματισμένες στη Φθιώτιδα, με την πρώτη στις 20 Μαΐου με την Υπουργό Σοφία Ζαχαράκη.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε και τις αφίσες του προγράμματος:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση