Θρίλερ: Νέα στοιχεία για την δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024 08:14 Θρίλερ: Νέα στοιχεία για την δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα

Οι στενοί συγγενείς της γυναίκας που δολοφονήθηκε περιμένουν απαντήσεις.

Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή, με την 63χρονη γυναίκα, η οποία είχε κινητικά προβλήματα, να εντοπίζεται νεκρή στην κατοικία της στην Χαλκίδα.

Αρχικά, όλα έδειχναν πως ο θάνατος της 63χρονης προήλθε από πέσιμο από τις σκάλες. Ωστόσο, την Δευτέρα η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως η γυναίκα έφερε τραύματα στον αυχένα από μαχαίρι.

Ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων του «Βήματος» και των «Νέων» Βασίλης Λαμπρόπουλος έκανε μία αποκάλυψη για την δολοφονία που έχει συνταράξει την τοπική κοινωνία της Χαλκίδας.

Το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη αναφέρει ότι η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο κάτω μέρος της σκάλας που διαθέτει η διώροφη κατοικία που διέμενε και το «π» που χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις της ήταν στην πάνω πλευρά της σκάλας, δίνοντας την εικόνα σαν να κατακρημνίστηκε από την σκάλα.

Επιπλέον το σπίτι δεν φέρει ίχνη παραβίασης. Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας κλειδιά του σπιτιού – εκτός από την οικιακή βοηθό και την κόρη της 63χρονης – υπήρχαν κρυμμένα κάτω από μία γλάστρα στην είσοδο του σπιτιού. Με την πληροφορία να είναι γνωστή σε συγκεκριμένα άτομα.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των ιατροδικαστών η δολοφονία της 63χρονης φαίνεται να έχει γίνει εγγύτερα χρονικά προς το απόγευμα.

Σημειώνεται ότι αυτή την ώρα – σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου – υπάρχει ενδιαφέρον της ελληνικής αστυνομίας και για ένα πρόσωπο που είναι γνωστό στο συγγενικό περιβάλλον του θύματος. Πρόκειται για έναν άνδρα περίπου 40 ετών και είναι σε εξέλιξη έρευνα για οποιοδήποτε τυχόν ρόλο μπορεί να έχει σε αυτή την εγκληματική ενέργεια.

Δείτε βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση