Λαμία: Τι λένε οι γονείς των μαθητών που έπαθαν τροφική δηλητηρίαση (ΒΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024 13:15 Λαμία: Τι λένε οι γονείς των μαθητών που έπαθαν  τροφική δηλητηρίαση (ΒΝΤΕΟ)

«Ζήσαμε έναν πραγματικό εφιάλτη…», λέει μητέρα μαθητή έξω από την Εισαγγελία Πρωτοδικών…

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας, κατέφυγαν το πρωί της Παρασκευής (17/5) γονείς μαθητών από το 7ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας, τα παιδιά των οποίων έπαθαν τροφική δηλητηρίαση, καταναλώνοντας φαγητό από τα σχολικά γεύματα.

Οι ώρες που κύλησαν μέχρι να επανέρθει το χρώμα στα μάγουλα των παιδιών τους, ήταν ατέλειωτες και εφιαλτικές, όπως περιγράφουν στο LamiaReport.

Δείτε στο βίντεο τι είπαν στο LamiaReport έξω από την Εισαγγελία:

Να σημειώσουμε ότι με τροφική δηλητηρίαση πήγαν στο Νοσοκομείο τουλάχιστον τρία παιδιά από το Δημοτικό Μοσχοχωρίου και μία δασκάλα, ενώ εκτός από τα δεκάδες άλλα παιδιά υπήρξαν κι άλλοι ενήλικες που είχαν την ατυχία να δοκιμάσουν από το φαγητό του σχολικού πακέτου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από την Εισαγγελία δόθηκε η οδηγία να καταγράψουν όλα τα περιστατικά στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση