ΔΕΥΑΛ: Παράταση για τη ρύθμιση οφειλών

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Μαΐου 2024 09:02 ΔΕΥΑΛ: Παράταση για τη ρύθμιση οφειλών

Επωφεληθείτε πριν προχωρήσει αναγκαστική διακοπή…

Από τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης - Αποχέτευσης Λαμίας (Δ.Ε.Υ.Α.Λ.), ανακοινώθηκε ότι παρατείνεται έως τις 24 Μαΐου 2024 η προθεσμία για την «Ρύθμιση οφειλών λογαριασμών ύδρευσης – διακανονισμών και επικαιροποίησης στοιχείων υπόχρεων» που έληξε σήμερα 17-5-2024.

Ορίζεται εκ νέου προθεσμία ρυθμίσεων μέχρι την 24η Μαΐου 2024 για την οικονομική τακτοποίηση οφειλών των υπόχρεων, ενώ συνεχίζουν να ισχύουν οι λοιποί όροι και προϋποθέσεις που έχουν τεθεί με προηγούμενη ανακοίνωσή της.  Η εκκίνηση των διακοπών μετατίθεται για τις 27 Μαΐου 2024.

«Παρακαλούμε οι δημότες να προσέλθουν εγκαίρως στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Λ. διότι δεν θα δοθεί περαιτέρω παράταση», καταλήγει η ανακοίνωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση