Ν. Μωραΐτης σε Κασσελάκη για το... θαύμα: Ο σταυρός που σχηματίστηκε είναι αυτός που κουβαλάμε όσοι ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 22:58 Ν. Μωραΐτης σε Κασσελάκη για το... θαύμα: Ο σταυρός που σχηματίστηκε είναι αυτός που κουβαλάμε όσοι ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ

Το «θαύμα» κατά τη βάπτισή του, που φέρεται να διηγήθηκε στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο ο Στέφανος Κασσελάκης, σχολιάζει δηκτικά ο γνωστός στιχουργός και φίλος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μωραΐτης.

Ο Νίκος Μωραΐτης σε ανάρτηση στο «Χ» σχολίασε ένα περιστατικό που φέρεται να εκμυστηρεύτηκε στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής ο Στέφανος Κασσελάκης.

Μωραΐτης σε Κασσελάκη: Στέφανε, ο σταυρός που σχηματίστηκε είναι αυτός που κουβαλάμε εμείς που ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ

Απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Μωραΐτης έγραψε στο «Χ»: «Στέφανε, ο σταυρός που σχηματίστηκε είναι αυτός που κουβαλάμε εμείς που ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ».

Ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Νέα Υόρκη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να είπε στον Αρχιεπίσκοπο: «Με βάφτισε ο Άγιος Τσαλίκης με τον πατέρα Κύριλλο, και στο νερό σχηματίστηκε ένας σταυρός από το λάδι. Ο Άγιος Τσαλίκης είπε στους γονείς μου: "αυτός είτε παπάς θα γίνει, είτε πολύ σπουδαίος"».

πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση