Σταθερή η κατάσταση του Δημήτρη Σταρόβα – Τα νεότερα για την υγεία του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024 16:38 Σταθερή η κατάσταση του Δημήτρη Σταρόβα – Τα νεότερα για την υγεία του

Έχεις τις αισθήσεις του και συνομιλεί με τους γιατρούς.

Να μην εμπνέει ανησυχία φαίνεται η κατάσταση υγείας του Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος υπέστη ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο.

Σύμφωνα με την εκπομπή T-Live του Alpha, ο γνωστός καλλιτέχνης έχει τις αισθήσεις του και συνομιλεί κανονικά με τους γιατρούς. Τις τελευταίες ώρες του χορηγούνται φάρμακα για να ξεπεραστεί ο όποιος κίνδυνος δημιουργήθηκε από το επεισόδιο.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης δεν μπήκε σε ΜΕΘ, είναι στη νευρολογική κλινική και είναι σε καλή κατάσταση, περιμένουν να δουν πώς θα εξελιχθεί η κατάστασή τους τις επόμενες ώρες. Από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό του η σύντροφός του.

Μιλώντας στον Alpha ο στενός του φίλος, Γιάννης Ζουγανέλης, ανέφερε: «Έπεσα από τα σύννεφα γιατί από εσάς έμαθα ότι ο Σταρόβας είναι στο Τζάνειο με εγκεφαλικό. Πραγματικά η ψυχή μου πονάει. Μιλούσαμε προχθές μαζί, ο Σταρόβας είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση ανθρώπου. Καλού ανθρώπου και με τρομερή διάθεση για ζωντάνια στη ζωή την οποία εκφράζει με το χιούμορ του. Πραγματικά έμεινα εμβρόντητος. Με τον Δημήτρη μιλήσαμε πριν 3 ή 4 ημέρες. Ήταν μια χαρά. Ήταν μια χαρά, δυστυχώς αυτό έρχεται απρόσμενα. Ο Σταρόβας είναι ένας άνθρωπος επιρρεπής στα πάθη».

Πηγή: T-Live Alpha

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση