Διαζύγιο ΠΑΣ Λαμία - Βόκολου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024 08:16 Διαζύγιο ΠΑΣ Λαμία - Βόκολου

Δεν τα βρήκαν οι δύο πλευρές. «Το μοναστήρι να ‘ναι καλά...» αναφέρουν πηγές από την «κυανόλευκη» ΠΑΕ…

Χωριστούς δρόμους φαίνεται ότι θα τραβήξουν τη νέα περίοδο Λεωνίδας Βόκολος και ΠΑΣ Λαμία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν για τους τρόπους που θα μπορέσει να συνεχίσει ο οργανισμός την ανοδική του πορεία και το διαζύγιο θεωρείται σίγουρο.

Ο Λεωνίδας Βόκολος αποτέλεσε τη χρυσή λύση στο τέλος της περασμένης σεζόν στα μέσα Φεβρουαρίου, όταν η ομάδα ήταν με την πλάτη στον τοίχο (πρώτο παιχνίδι στο ΔΑΚΛ με τον Ολυμπιακό), κατάφερε να τη σώσει στα play outs και πέτυχε φέτος την είσοδο στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Από την άλλη, πηγές της «κυανόλευκης» ΠΑΕ έδειξαν σαν προδιαγεγραμμένη τη συγκεκριμένη εξέλιξη, σχολιάζοντας με τη γνωστή φράση «το μοναστήρι να ‘ναι καλά και από καλογέρους…»!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση